Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Σκηνοθετημένα τα επεισόδια στη Λεμεσό. Έκθετη η Κυβέρνηση

Μετά από την κατακάθιση του κουρνιαχτού των προχθεσινών επεισοδίων στην ομιλία του εκπροσώπου της κατοχής Μεχμέτ Αλή Ταλάτ, είμαστε σε θέση πλέον να βγάλουμε και τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα και διαπιστώσεις.

• Οι διαμαρτυρόμενοι δεν προέρχονταν μόνο από μιαν οργάνωση αλλά συμμετείχαν και πολλοί πολίτες υπό την προσωπική τους ιδιότητα 
• Κάποιοι από τους συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία είχαν την προσυνενοημένη και προσυμφωνημένη ανοχή της αστυνομίας 
• Η παρουσία της αστυνομίας τουλάχιστον από πλευράς ενστόλων ήταν σκόπιμα ισχνή έως μηδαμινή, τουλάχιστο κατά τη διάρκεια που τα γεγονότα ήταν σε έξαρση ....

• Ο ευρισκόμενος στο χώρο επικεφαλής της αστυνομίας ΒΔ Νίκος Νίκου επέδειξε σκόπιμα ολιγωρία και ανοχή. Ουδέν έκανε ώστε προληπτικά να αποτρέψει τα γεγονότα.

Όλα τα πιο πάνω δεν ήταν απλές και συμπτωματικές αλυσιδωτές συγκυρίες γεγονότων αλλά μια προσχεδιαμένη επιχείρηση η οποία είχε ένα και αποκλειστικό σχεδιασμό.

Την παύση του Αρχηγού της Αστυνομίας και το διορισμό προσκείμενου προς την Κυβέρνηση αξιωματικού.

Επομένως το αν η "ΚΔ βρέθηκε έκθετη" σύμφωνα με τις υποκρισίες και τα κροκοδείλια δάκρυα της, η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική της που δια της σκόπιμης και σχεδιασμένης ανοχής της τα προκάλεσε.

Η δική μου σύλληψη
Η δική μου σύλληψη και παράνομη κράτηση μου ήταν άκρως πολιτική και εκπορευόμενη από κάποιους καλοθελητές του προεδρικού. Ήταν άκρως τιμωρητική και εκδικητική ως προς τις θέσεις και τις ιδέες μου. Παρ’ ότι εγώ δεν είχα καμιά εμπλοκή και ανάμειξη, αφού ήμουν απλό μέλος του εντός της αίθουσας ακροατηρίου, όπως εξάλλου έχει διαφανεί μέσα από τις τηλεοπτικές εικόνες, με κράτησαν παράνομα στα κρατητήρια χωρίς να μου κάνουν απολύτως καμιά ερώτηση. Όταν οι αλλεπάλληλες συσκέψεις κορυφής στη Λευκωσία κατέληξαν σε ματαιότητα αναγκάστηκαν να μας απελευθερώσουν προ της εκπνοής του 24-ώρου που παρέχεται από τη σχετική νομοθεσία της οποίας έγινε παράνομη επίκληση.

ΥΓ : Αν κάποιος είχε κύρια και πρωτογενή ευθύνη αυτός είναι ο ΒΔ Αστυνομίας Λεμεσού κύριος Νίκος Νίκου ο οποίος ήταν και ο επικεφαλής στη χώρο. Όμως μέχρι στιγμής ο πιο πάνω κύριος «απολαμβάνει πλήρους εμπιστοσύνης» γιατί προφανώς ήταν εξαρχής στο κόλπο της όλης επιχείρησης.

Ε/Κ θυγατέρα αγνοουμένου κατηγορεί ευθέως τον Ταλάτ
Τα γιουσουφάκια της κατοχής ΜΜΕ και πληρωμένοι δημοσιογράφοι ούτε καν έκαναν αναφορά στην πρόσωπο με πρόσωπο κατηγορία Ε/Κ θυγατέρας αγνοουμένου στην προχθεσινή προπαγανδιστική σύναξη που έγινε με τις ευλογίες, προτροπές και επιχορηγήσεις της άλλοτε «πρεσβείας του θανάτου» ..

Συγκεκριμένα η Ε/Κ είπε στο Ταλάτ : «Ο πατέρας μου τραυματίστηκε στο πόδι και κρατήθηκε αρχικά στις φυλακές Σερραϊου. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σύμφωνα με μαρτυρίες συγκρατουμένων του στον καταληφθέντα αστυνομικό σταθμό Κερυνείας. Εκεί πάλι σύμφωνα με τις ίδιες διασταυρωμένες μαρτυρίες Κερυνειωτών γειτόνων σας, που βρίσκονταν κρατούμενοι στο σταθμό, συμμετείχατε στο βασανισμό και τελικό θάνατο του πατέρα μου του οποίου το πτώμα εξαφανίσατε και ποτέ δεν μας παραδώσατε…».

Ο κύριος Ταλάτ απλά απάντησε : « Ιt’s not true. I was in Turkey on that time…». Παρ’ όλες τις επίμονες αντιδράσεις της Ε/Κ ο κύριος Ταλάτ με την προστασία του κυρίου Κώστα Γενάρη δεν έδωσε καμιά άλλη απάντηση.

Κατά τ' άλλα ο κύριος Ταλάτ υπό των χειροκροτημάτων του Δημάρχου Λεμεσού, της πρυτάνεως του ΤΕΠΑΚ και της κυρίας Χόπλαρου... συνέχισε την ομιλία του "μιλώντας για ειρήνη" στην Κύπρο. Φυσικά υπό όρους κατοχής και πλήρους καταπάτησης των στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τους έποικους και τους εισβολείς νόμιμα πλέον στα σπίτια και στις περιουσίες μας.

Τα «συγχαρητήρια» της κυρίας Λανγκάρτ
Η Κυβέρνηση και τα υποτακτικά ΜΜΕ μαζί με τα επιστρατευμένα δημοσιογραφικά γιουσουφάκια βγήκαν να πανηγυρίσουν για τα συγχαρητήρια της κυρίας Λανγκάρτ για την «πιστή εφαρμογή του προγράμματος» άλλως φιρμάνια της Μέρκελ και του υπολοίπου μπλόκ των δανειστών. Όμως ας δούμε ποια είναι τα περιβόητα αποτελέσματα του «σωτήριου»προγράμματος για τα οποία μας συγχαίρει και μας επαινεί η κυρία Λανγκάρτ ;

• Η κατάργηση και εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας 
• Η διαγραφή του χρέους 7.5 δις της Κυβέρνησης προς το ΤΚΑ 
• Η ψηλότερη ανεργία στον κόσμο που αγγίζει το 20 % 
• Η ύφεση της οποίας το πραγματικό μέγεθος ξεπερνά το 8 % 
• Η εκτόξευση του δημόσιου χρέους στα 21 δις (125 % ΑΕΠ) 
• Η ολόκληρωση της διάλυσης και συντριβής του τραπεζοπιστωτικού μας συστήματος 
• Η δρομολόγηση του πλειστηριασμού της πρώτης κατοικίας 
• Το ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας 
• Τα κοινωνικά παντοπωλεία και τα σχολικά συσσίτια 
• Για τα 40 % του πληθυσμού που είναι ιατροφαρμακευτικά ανασφάλιστοι και ξεκρέμαστοι

Εν ολίγοις η κυρία Λανγκάρτ μας δίδει τα εύσημα για τις άκρως «επιτυχημένες» εφαρμογές των πολιτικών της φτώχια, της μιζέριας, της κοινωνικής κατάρρευσης και εξαθλίωσης.

Φαίνεται ότι το δούλεμα της κυρίας Λανγκάρτ δεν έχει όρια. Για πόσο ηλίθιους μας παίρνει τελικά;

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις