Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Μήνυση Κούγια κατά Μπουτάρη στη δίκη της υπεξαίρεσης

του Μάρκου Γεωργίου
Μηνυτήρια αναφορά για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη κατέθεσε σήμερα ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος υπεράσπισης του πρώην γενικού γραμματέα του δήμου Μιχάλη Λεμούσια....

Αφορμή τα όσα κατέθεσε χθες ο κ. Μπουτάρης στη δίκη σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης της υπεξαίρεσης στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Στη χθεσινή του κατάθεση ο κ. Μπουτάρης είχε χαρακτηρίσει τον κ. Λεμούσια «εγκέφαλο» της υπεξαίρεσης. Ο κ. Κούγιας έκανε λόγο για ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς σε βάρος του πελάτη του κ. Λεμούσια.
Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης ο κ. Κούγιας παρουσίασε τα πρωτοσέλιδα των τοπικών εφημερίδων «Μακεδονία» και «Αγγελιοφόρος», γεγονός που αποτέλεσε την αφορμή για τον έντονο διάλογο με την Χρύσα Αράπογλου, η οποία σήμερα κατέθετε στο δικαστήριο.
Ο συνήγορος υπεράσπισης άφησε υπόνοιες για τον ρόλο της κ. Αράπογλου, καθώς ο πρώην σύζυγος της Μιχάλης Αλεξανδρίδης είναι ο διευθυντής της εφημερίδας «Μακεδονία».   
Έντονα αντέδρασε η κ. Αράπογλου, η οποία ανέφερε ότι έχει χωρίσει με τον κ. Αλεξανδρίδης εδώ και 23 χρόνια, σημειώνοντας όμως έχουν καλές σχέσεις. «Αυτό μας έλειπε να μην έχετε καλές σχέσεις με αυτά που κάνει για εσάς» απάντησε ο κ. Κούγιας, προκαλώντας την παρέμβαση του προέδρου της έδρας, ο οποίος διέκοψε τη συνεδρίαση.




ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE





Πηγή: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις