Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΑ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ
«Ειχαμε πληροφόρηση για τα Ιμια αρκετό καιρό πριν τα γεγονότα του Ιανουαρίου του’96.



Οι Τούρκοι 3 μηνες πριν είχαν αρχίσει ασκήσεις σε βραχονησίδες στα μικρασιατικά παράλια που προσομοίαζαν με δικές μας ακτές. Και φυσικά είχαμε ενημερώσει αρμοδίως. Η υπηρεςσία μας δούλεψε καλά. Ηταν εντυπωσιακή η πληροφόρηση που είχαμε. Εκτεταμένη ηταν και η ανάλυση. Να ξέρετε, την Τουρκία την εχουμε στο πιάτο…».
Αυτά μου είχε εκμυστηρευτεί ο τότε αρχηγός της μυστικής μας υπηρεσίας ναύαρχος Λεωνίδας Βασιλικόπουλος που απο σήμερα μας αποχαιρετά απ τα μπαλκόνια του ουρανού. Είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω πως ηταν ενας ακέραιος ανθρωπος, ενας εντιμος πατριώτης ενας αθόρυβος αγωνιστής της Δημοκρατίας που ποτέ δεν αντάλλαξε τα ακριβά μυστικά του. Για να μην πληγώσει την πατρίδα , δεν εκτόξευσε τούς «Σκούντ» των πληροφοριών του ούτε κατά κάποιων εξ απορρήτων της κυβέρνησης Σημίτη για τούς οποίους πίστευε ακράδαντα πως δεν δούλευαν με θέρμη για τα συμφέροντα της χώρας….Ας είναι!!
Ο Βασιλικόπουλος δεν ηταν του δόγματος που επικρατεί στον παράλληλο κόσμο των κατασκόπων πως «Ζεις κατά τύχη.Αγαπάς κατ επιλογή. Σκοτώνεις κατ επάγγελμα…». Ηταν ομως αποτελεσματικός. Είχε ενημερώσει την τότε κυβέρνηση για σχέδιο κατάληψης των νησιών μας με πεπτομέρειες -σοκ και με πληθος απορρήτων εγγράφων. Τα έγγραφα που ηλθαν στην κατοχή μας -απο αλλη πηγή- τόνιζαν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για καταληψη νησιών η μικρονήσων-πλήν της Λήμνου. Κι ακόμα στοιχεία-φωτιά για αποβατικές ασκήσεις επι Τουρκικού έδάφους.
Μάλιστα, εκμυστηρευόμενος τις μύχιες σκέψεις του για τους Τούρκους κομμάντος των Ιμμίων μου είχε τονίσει -σκεπτόμενος ισως και με την ιδιότητα του αρχηγού ΓΕΝ- οτι τούς Τούρκους επρεπε να τους αφήναμε στα βράχια κι οτι αν δεν συνέβαινε το τραγικό περιστατικό με την πτώση του ελικοπτέρου ισως και να είχε διακομωδηθεί η υπόθεση….
«Κάποιοι ηθελαν να περισώσουν το κύρος της τότε Πρωθυπουργού Τανσού Τσιλέρ. Ηταν ενα «χοντρό» επειςσόδιο» για τη μάχη των εντυπώσεων..»-μού είχε πεί ο επιφανής συνομιλητής μου που -οπως είχε γραφεί- είχε παραδώσει στον Ανδρέα Παπανδρέου το καλοκαίρι του΄95 εναν απόρρητο φάκελλο με χάρτες, πληροφορίες απο υποκλοπές, σχέδια και ντοκουμέντα -φωτιά. Τότε, είχε πεί στον Ανδρέα Παπανδρέου «Πρόεδρε, Αμερικανικός δορυφόρος εντόπισε κοιτάσματα πετρελαίου και υδρογονανθράκων στο Αιγαίο.!!».
Ο χάρτης εκτεινόταν απο την Κάρπαθο μέχρι τη Γαύδο,αλλά σε κύκλο βρισκόταν και μια αςσήμαντη περιοχή του Ν.Α Αιγαίου με τις βραχονησίδες των Ιμμίων!!! Οι πληροφορίες που ποτέ δεν αποκάλυψε ο Βασιλικόπουλος ήταν πως μέσα στον ίδιο φάκελλο βρίσκονταν και κάποια στοιχεία για τον ίδιο τον Κ.Σημίτη… Αρκετά χρόνια μετά, η χήρα του πρωην Πρωθυπουργού και ηγέτη του ΠΑΣΟΚ η Δημητρα Παπανδρέου είχε αποκαλύψει σε τηλεοπτική εκπομπή του Γ.Τράγκα, τις μύχιες σκέψεις και απόψεις του ίδιου του Ανδρέα για τον Σημίτη. «Οτι ηταν ενας μέτριος καθηγητής, ενας κακός ανθρωπος κι ενας πολιτικός που δεν εβαζε σε πρώτη μοίρα τα συμφέροντα της χώρας!!!»
Ο εμπειρος Βασιλικόπουλος που πήρε μαζί του πολλά ακριβά μυστικά για να μην «πληγώσει» τη δόλια πατρίδα είχε πληροφορίες που δεν επιδέχονταν αμφισβήτηση οτι οι Τούρκοι σχεδίαζαν εκείνη την περίοδο δηθεν καταδίωξη υποτιθέμενου Κούρδου σε νηςσί του Αιγαίου και με το πρόσχημα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας θα συνελλάμβαναν επι Ελληνικού εδάφους τον «Κούρδο αγωνιστή» και μετά το βίντεο της σύλληψης θα εκανε το γύρο του κόσμου!!…
Αυτά και αλλα πολλά κατάφερε να αποτρέψει ο ικανός ναύαρχος που νοιαζόταν » για το τιμιώτερον και αγιότερον » που είναι η πατρίδα…

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις