Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το πέναλτι του Γκέκα έπρεπε να επαναληφθεί! (φωτό)

Σε μια αποκάλυψη που πολλοί αγνόησαν (μέσα σε αυτούς και ο διαιτητής) προχώρησε ένας ειδικός αναλυτής - δημοσιογράφος, ο Λίβιου Μπερντ.

Οπως έγραψε και...

Το ρολόι κτυπά για τη συμμορία του Σώρρα.

Όταν ασχολήθηκα για πρώτη φορά με το φαινόμενο Σώρρα (τότε ήταν οι μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής),  νόμιζα πως είχα να ...

Η Λιάνη στηρίζει την αλλαγή. Ολόκληρο το βιβλίο... (+ video)

..του τρισμέγιστου συγγραφέα Γιώργου Καρατζαφέρη. Μια προσφορά του taxalia στη λογοτεχνία, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι. 
Διαβάστε το:

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Τα πραγματικά Αφεντικά θέλουν να πάρουν πίσω τους 2 τόνους ηρωίνης του Noor One!!!

Yπάρχει κίνδυνος οι 2 τόνοι ηρωίνης του Noor One να μην φθάσουν ποτέ στην υψικάμινο. 

Οι αρμόδιοι υπουργοί Βαρβιτσιώτης και Κικίλιας καθώς και το Μέγαρο Μαξίμου δέχονται υπόγειες πιέσεις από συμφέροντα να τους παραδώσουν το πολύτιμο φορτίο! 

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Ένα video που πρέπει να δούμε όλοι και να μας κάνει να σκεφτούμε !!!!

Δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψουμε... 
δείτε και τα σχόλια δικά σας...

Τρώνε καρδιές και πετσοκόβουν χέρια. Αυτό θα πει Ισλάμ - Συγκλονιστικά βίντεο ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ

του Στρατή Μαζίδη

Δύο αποτρόπαια βίντεο παρουσιάζουν τη φρίκη του Ισλάμ, μιας θρησκείας που δεν είναι πλέον τόσο μακριά από τη χώρα μας όσο νομίζαμε.

Συγκρίνονται τα ασύγκριτα ;

Έφη Γκίλια
Συγκρίνονται τα ασύγκριτα ;
"Πολλά από αυτά που είπε και δίδαξε ο Χριστός τα είπαν πιο μπροστά και διάφοροι σοφοί της αρχαιότητας. Μπορείτε να μου πείτε ποιά είναι η διαφορά αναμεσα στη χριστιανική διδασκαλία και στα διάφορα φιλοσοφικά συστήματα ; "

Karawang αγρότες υπερασπιστεί Land Από Εταιρική Έξωση

Περίπου 1.200 αγρότες του χωριού Karawang, Ινδονησία έτοιμοι να υπερασπιστούν 350 εκτάρια γεωργικών εκτάσεων που έχουν την τάση και επέζησε μακριά για πολλές γενιές. Η γη της διαφοράς έχει οριστεί από την τοπική κυβέρνηση της Ινδονησίας για την επέκταση ενός εργοστασίου που ανήκει Agung Podomoro και τους ανθρώπους της Karawang φαίνεται να έχουν καμία προσφυγή από το να αντισταθούν.

«Γιατί αρνήθηκα να βαπτίσω το κορίτσι»

Τι απαντά ο ιερέας για το περιστατικό

«Δεν ζητάω τη συναίνεση για τη βάπτιση από τα βρέφη αλλά από τα νήπια», τόνισε ο Πέτρος Κλιτς, ο αρχιμανδρίτης του Ιερού Ναού Σωτήρος στο Μόναχο που αρνήθηκε να βαπτίσει ένα κορίτσι περίπου 3 ετών.

Τηλφώνημα για βόμβα καθυστέρησε την αναχώρηση του Blue Star ΙΙ

Ταλαιπωρία υπέστησαν οι επιβάτες του Blue Star II που είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν στις 7:00 το απόγευμα της Παρασκευής από το λιμάνι του Πειραιά...

ΣOΚ: Ο πατέρας βασανίζει τα παιδιά και η μάνα το… φιλμάρει (VIDEO)

Ο πατέρας βασανίζει τους γιους του και η μητέρα απαθέστατη το καταγράφει στο βίντεο.

Θύμα ο 4χρονος, ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας.

ΠΟΙΟΣ ΕΛEΓΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚA ΤΟΝ ΚOΣΜΟ;

Συνηθίζουμε να λέμε ότι για όλα φταίει το κακό «Κεφάλαιο» ωσάν αυτό να είναι η αιτία της κακοδαιμονίας και όχι το Σύστημα και τα άτομα που το συναποτελούν, αλλά και ο τρόπος που χρησιμοποιούν το κεφάλαιο και τις παραγωγικές δυνάμεις.

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Γδύθηκε για την εθνική – Τα… πέταξε όλα στο Σύνταγμα

Το… σοκ που περίμενε περαστικούς και τουρίστες ήταν μεγάλο. Το να βλέπεις μια κοπέλα μέρα μεσημέρι να πηγαίνει στο συντριβάνι της πλατείας Συντάγματος και να βγάζει τα ρούχα της …

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους χρήστες του διαδικτύου για την αποφυγή προσβολής του ηλεκτρονικού υπολογιστή τους με κακόβουλο λογισμικό

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 13 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους χρήστες του διαδικτύου για την αποφυγή προσβολής του ηλεκτρονικού υπολογιστή τους με κακόβουλο λογισμικό
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ενημερώνει τους χρήστες του διαδικτύου, σχετικά με την κυκλοφορία ενός νέου ιού, ο οποίος εμφανίσθηκε στο διαδίκτυο στις 10/5/2014, ενώ διαδίδεται μέσα από διάφορα βίντεο τρόμου, που προσπαθούν οι χρήστες του διαδικτύου να «ανοίξουν» και τα οποία προσβάλουν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή με κακόβουλο λογισμικό.

Η φωτο κάνει τον γύρο του κόσμου – Δείτε τον Σαμαρά να παρηγορεί τον τερματοφύλακα της Ακτής Ελεφαντοστού

Σπουδαίος ποδοσφαιριστής και σπουδαίος άνθρωπος!
Αναμφίβολα είναι το πρόσωπο του αγώνα, καθώς ο ίδιος κέρδισε το πέναλτι και πέτυχε το ιστορικό γκολ που έστειλε την εθνική

VIDEO - ΚΑΘΑΡΟ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΠΕΝΑΛΝΤΙ.... ΑΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΟΥΛ...

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Nέο φορτίο θανάτου ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ.... ΚΟΝΤΑ 1 ΤΟΝΟ....

Ακόμη μια ποσότητα-μαμούθ ηρωίνης εντοπίστηκε και κατασχέθηκε σε αποθήκη στο Κορωπί, κατά τη διάρκεια εφόδου των ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού Σώματος, η οποία εντάσσεται στη διευρυμένη έρευνα για την υπόθεση των βαρόνων των ναρκωτικών στην οποία εμπλέκεται μεταξύ άλλων και γνωστή εφοπλιστική οικογένεια. 

ΕΤΡΕΞΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΜΗ ΚΑΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ... ΠΡΟΟΔΟ! ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ.... ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!!


Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

(video) Απολύθηκε οδηγός λεωφορείου που έκανε σεξ με επιβάτη

Απολύθηκε οδηγός λεωφορείου σε πόλη του Νέου Μεξικού των Ηνωμένων Πολιτειών επειδή έκανε σεξ εν ώρα υπηρεσίας, μέσα στο λεωφορείο.....

ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ

Ενα πολύ σκληρό βίντεο από το κλειστό κύκλωμα των φυλακών του Τέξας δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα από τον εισαγγελέα του Ελ Πάσο. Πρωταγωνιστής είναι ένας άμυαλος αστυνομικός που βρίσκεται πραγματικά εκτός ορίων, χάνει κάθε ίχνος λογικής και καταλήγει να πυροβολήσει τον κρατούμενο που αντιστέκεται, με αποτέλεσμα να τον δολοφονήσει.

Βίντεο ΣΟΚ: Pitbull κατασπαράζει έναν άνθρωπο - Προσοχή σκληρές εικόνες!



Δείτε ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΗΝΗ το συγκλονιστικό βίντεο…

BINTEO ΣΟΚ: ΈΤΣΙ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΌΤΕΣ! ΠΡΟΣΟΧΉ, ΣΚΛΗΡΈΣ ΕΙΚΌΝΕΣ! 18+

Σοκαριστικές εικόνες 
ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας θανατώσεις ζώων, και συγκεκριμένα του είδους «νυκτερευτής» (Nyctereutes procyonoides), σε εκτροφεία της Κίνας, ώστε να πάρουν το δέρμα τους και να το εξάγουν στην Αυστραλία για την κατασκευή της μπότας Ugg.

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

OI ΣΥΡΙΟΙ ΣΚΥΒΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΙ. ΑΓΕΡΩΧΟΙ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ. (BINTEO)

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΝΕΑΡΩΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Σε βίντεο που εξασφάλισε συριακό site της διασποράς προβάλεται λεπτό προς λεπτό η εκτέλεση ενός  νεαρού σύριο στρατιώτη με την κατηγορία ότι ανήκει στους “Schabihas” τους υποστηρικτές της κυβέρνησης.

Δεν φαντάζεστε τι έκανε γυναίκα φαρμακοποιός της Αθήνας για να τραβά πελάτες… Ναι, αυτο που φαντάζεστε!

Εαν νομίζετε οτι τα έχετε δει όλα σε αυτη την κοινωνία, τότε διαβάστε και αυτο…

Νεαρή κάνει γυμναστική όταν ξαφνικά... (video)

Δείτε την απίθανη φάρσα που έχει ξεσηκώσει τα social media...

Οι ευρωπαϊκές εταιρείες Syngenta: χωρίς την άδειά μας, κανείς δεν θα είναι σε θέση να φυτέψει πιπεριές

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι σπόροι της ζωής και όλα αυτά που αναδύεται από το σπόρο, έτσι ώστε οι εν λόγω δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σπόρων βάλει πραγματικά τα χέρια τους για τη ζωή με την πλήρη έννοια της λέξης.

Συμπεριφέρονται σαν θεοί. Πιστωθεί το νερό, τα δάση, τη φύση, και τώρα το σπόρο. Το ερώτημα είναι πότε θα τα χρηστά

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ !!! ΩΡΑ ΓΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ !!! LOS POULOS !!!


Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Στη Ρόδο λειτουργεί το πρώτο ξενοδοχείο των γυμνιστών [εικόνες]

Στο Παραδείσι της Ρόδου έχουν βρει οι λάτρεις του γυμνισμού το δικό τους επίγειο παράδεισο, αφού εκεί λειτουργεί ένα resort που απευθύνεται αποκλειστικά σε γυμνιστές. Την περασμένη εβδομάδα...

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Αθώος τελικά ο αστυνομικός με το γάντι! Υπάκουσε στην εντολή Κικίλια «σφάξτε τις καθαρίστριες με το γάντι!»

Σε πανηγυρική αθώωση οδηγείται τελικά -όπως όλα δείχνουν- ο αστυνομικός ο οποίος κατεγράφη να φοράει γάντι οδηγού μοτοσυκλέτας  κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων που διαδραματίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα μεταξύ απολυμένων καθαριστριών και δυνάμεων των ΜΑΤ, έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.

Η ΦΡΙΚΗ - ΣΟΚ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ! ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ... ΒΙΝΤΕΟ: ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΗΣ ISIL ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ... !!! ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ


ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΗΝΗ....

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Δελτίο τύπου για την Προσωρινή Επικουρική Σύνταξη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ της 15/6/2014 με θέμα «ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ» σελ 46-47, σας ενημερώνουμε ότι τα μέλη ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, έχουν ήδη καταθέσει  εκατοντάδες αιτήσεις για την χορήγηση της προσωρινής επικουρικής σύνταξης, σε εφαρμογή των Προεδρικών Διαταγμάτων υπ΄αριθμ 258/1983 και 392/1985, που δεν έχουν καταργηθεί μέχρι σήμερα, με νεότερο Νόμο ή Προεδρικό  Διάταγμα.

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Στο 547 Α/Μ ΤΠ Ρεθύμνου ο Στρατός αποκαλύπτει όλη τη θηριωδία του...


ΒΡΙΣΙΕΣ-ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΕΝΤΑΝΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ-ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ-ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ-πάντα το βύσμα, ο γιος βουλευτή!!!
Το συγκεκριμένο στρατόπεδο είναι άχρηστο και θα έπρεπε να είχε κλείσει. Μάλιστα είχε κλείσει και άνοιξε ξανά μετά από παρεμβάσεις των βουλευτών ΠΑΣΟΚ-ΝΔ –με πρωταγωνιστικό το ρόλο του Μ.Κεφαλογιάννη- ώστε να βολευτεί η κομματική πελατεία, τα τοπικά οικονομικά συμφέροντα και το στρατιωτικό κατεστημένο, σε μια χώρα που έχει περισσότερους στρατηγούς ακόμη και από τις ΗΠΑ!
Η επιστολή του γονιού αποκαλύπτει τη θηριωδία του Ελληνικού Στρατού και της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.Απάνθρωπη μεταχείριση των φαντάρων, παρανομία καθώς οι διαταγές δεν εκτελούνται –πρόγραμμα υπηρεσιών, αριθμός υπηρεσιών, άδειες/έξοδοι, σεβασμός σωματικής ακεραιότητας και αξιοπρέπειας των φαντάρων-, αυθαιρεσία είναι αυτό που κυριαρχεί.
Σε αυτόν τον Στρατό Ξηράς ηγείται ο ΑΓΕΣ Μανωλάς και προΐσταται ο ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλος…
Φυσικά, το βύσμα, ο γιος του βουλευτή ξέρει και φυλάγεται, ξέρει να λουφάρει…

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΟΝΙΟΥ
«Στην οικογένειά μας

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

ΣΠΑΝΙΟ βίντεο! Κρυφή κάμερα καταγράφει θυσία σε μασονική στοά

Κρυφή κάμερα καταγράφει θυσία σε μασονική στοά…

Γελάει ο κόσμος με την δήλωση Γιακουμάτου!

Τέτοια που είναι η κυβέρνηση ,τέτοιους υπουργούς και υφυπουργούς θα έχει. Ερωτηθείς για την θέση του για τιμές ψωμιού και γάλατος, δηλαδή των βασικών αγαθών ο υφυπουργός πλέον Γ.Γιακουμάτος  δήλωσε :

Ψέματα κατά συρροή

Μάλλον κάτι θα είχαν ακούσει οι συνέταιροι στην κυβέρνηση Σαμαράς και Βενιζέλος για την έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Την έκθεση – πιλότο για την πορεία και τις επιλογές της ελληνικής οικονομίας, η οποία βγήκε στον αέρα (ειρωνεία της τύχης) την ίδια ώρα που ο ένας (Σαμαράς) μιλούσε για «αισιοδοξία» και ο άλλος (Βενιζέλος) «απέκλειε τη λήψη νέων μέτρων».

Αποχωρεί από πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Την αποχώρησή του από την θέση του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξαπολύοντας βολές και κατά των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου.

Αυτοί είναι οι δυο τραγουδιστές που συνελήφθησαν με 63,5 κιλά χασίς

αυτή η είδηση από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή, προκάλεσε σοκ στην εγχώρια show biz...

Νέος διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος ο Στουρνάρας

Την θέση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος ανέλαβε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Τράπεζας.

Ο Προβόπουλος υποστηρίζει ότι τα΄λεγε, αλλά δεν τον άκουγαν…

Στου… κουφού την πόρτα βροντούσε η Τράπεζα της Ελλάδας από το 2008 για το επερχόμενο μέγεθος της οικονομικής κρίσης, υποστήριξε ο απερχόμενος διοικητής της, Γιώργος Προβόπουλος.
 

ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΦΕΡΕΙ CHIP ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ

Πανεπιστημιακή μελέτη αποκαλύπτει ότι τα microchip εμφυτεύθηκαν εν αγνοία των φορέων…

H ψήφος του Ιατρικού Κόσμου έστειλε τον Άδωνι σπίτι του – Στα… κάγκελα για τον Βορίδη

Διάδοχος του Άδωνι Γεωργιάδη στο ευαίσθητο και καίριο πόστο του υπουργού Υγείας ο Μάκης Βορίδης…

Πούτιν – Μέρκελ τα είπαν τηλεφωνικά για το φυσικό αέριο

Tηλεφωνική επικοινωνία με αντικείμενο το ζήτημα του φυσικού αερίου είχαν ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ.

O XRHSTOS FRIK ΣΤΟΝ SPACE FM 107.5 ΕΩΣ ΤΙΣ 18:00


Την παραίτηση της Σοφίας Βούλτεψη ζήτησε πριν λίγο ο πρωθυπουργός.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΑΠΟ (ΕΔΩ)

Αυτή τη στιγμή οι στενοί συνεργάτες του Έλληνα πρωθυπουργού αναζητούν την κα Βούλτεψη στο κινητό της.

ΗΠΑ: Αγοράζουν αλεξίσφαιρες κουβέρτες για να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο

Μετά από τόσους μαζικούς πυροβολισμούς προς σχολεία και μαθητές, ήταν αναμενόμενο εταιρείες να δουν «χώρο» στην αγορά και να… δημιουργήσουν ασπίδα προστασίας για τους ανυπεράσπιστους μαθητές.

Γιακουμάτος: «Όσοι καταστηματάρχες δεν αντέχουν, να βάλουν λουκέτο»

Μια δήλωση η οποία έχει προκαλέσει έκανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γεράσιμος Γιακουμάτος, μέσα από την συχνότητα του Real FM.

Παιδιά – πειραματόζωα σε ιδρύματα της Ιρλανδίας το ’30

Πάνω από 2.000 παιδιά σε ιδρύματα στην Ιρλανδία τη δεκαετία του 1930 εμβολιάστηκαν κρυφά για διεφθερίτιδα στο πλαίσιο δοκιμών…

Ο ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ : Η ΝΕΑ ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ !!!

COMING SOON !!!

ΜΗΝ ΤΟ 
ΧΑΣΕΤΕ !!!

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις