Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Αναπληρωτής Ρώσος ΥΠΑΜ: "Που είναι τα στοιχεία των ΗΠΑ; Ακόμα τα μαγειρεύουν;" ΒΙΝΤΕΟ: ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΓΔΕΡΝΕΙ ΦΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ - "ΘΕΡΙΖΕΙ" Η ΠΕΙΝΑ

Στην αντεπίθεση πέρασε η Ρωσία μέσω του ρωσικού ΥΠΑΜ και ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας Anatoly Antonov , μετά το φιάσκο των μη δοθείσων "αποδείξεων" που οι ΗΠΑ υποστήριζαν ότι διαθέτουν, ....
και κατά αυτούς αποδείκνυαν ότι το μαλαισιανό Boeing καταρρίφθηκε από τους ρωσόφωνους με εμπλοκή της Ρωσίας, ο οποίος δήλωσε "που είναι οι αποδέιξεις των ΗΠΑ; Μήπως ακόμα τις 'μαγειρεύουν'; Μέχρι τώρα ο κόσμος καταδικάζει την Ρωσία με βάση αναφορές από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης."

Την ίδια στιγμή σοκαριστικό βίντεο δείχνει την ένδεια των ουκρανικών στρατευμάτων και τις ελλείψεις σε εφοδιασμό τροφίμων, όπου απεικονίζεται Ουκρανός στρατιώτης να γδέρνει φίδι, για να το μαγειρέψει να το φάει. Ήταν γνωστό ότι ο ουκρανικός Στρατός αντιμετωπίζει προβλήματα...φαγητού, αφού πολλές δεκάδες στρατιωτών αυτομόλησαν στους ρωσόφωνους λόγω πείνας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Anatoly Antonov προχώρησε σε θερμή πίθεση εναντίον των ΗΠΑ δηλώνοντας "λέτε ότι έχετε εικόνες δορυφόρου που επιβεβαιώνουν ότι η καταρριφθείσα  MH17 κατέπεσε από πύραυλο που εκτοξεύθυκε από περιοχή ελεγχόμενη από τους ρωσόφωνους. Μέχρι τώρα είναι μονο ανυπόστατος ισχυρισμός χωρίς καμμια στέρεη απόδειξη.Που έιναι τα στοιχεία; Γιατί δεν τα δημοσιοποιήσατε; Μήπως γιατί ακόμα τα "μαγειρεύετε"; Όπως και να έχει ο ένας εκ των τεσσάρων Αμερικανών ειδικών είπε ότι η Ρωσία μπορέι να έχει εμπλακεί στην δημιουργία των συνθηκών εκτόξευσης του πυραύλου. Είναι προς τιμήν των άλλων τριών που δεν είπανε τίποτα. Ο τέταρτος όμως έχει στοχεία για τις κατηγορίες αυτές; Ή απλά είναι προκαθορισμένο τι θα πει; Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες αναφερονται σε φωτογραφίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media) που δέιχνουν υποτίθεται έναν εκτοξευτή BUK-M1 να μεταφέρεται από Ουκρανούς στην πόλη Krasnoarmeysk,η οποία από καιρό ελέγχεται από τον ουκρανικό Στρατό. Αναφέρονται ειδικά σε μια φωτογραφία με το σύστημα Buk No. 312. Το ίδιο σύστημα σε άλλη φωτογραφία μεταφέρεται από ουκρανική φάλαγγα. Υπονοείται ότι αυτό έριξε τον πύραυλο; Εάν είναι έτσι τότε ζητήστε εξηγήσεις από το Κίεβο.

Και συνέχισε ο αναπληρωτής υπουργός λεγοντας "είμαστε οι μόνοι που απελευθερώσαμε χειροπιαστά καταγεγαραμμένα στοιχεία που να σχετίζονται με το ατύχημα. Πάνω σε αυτά το ρωσικό ΥΠΑΜ έκανε κάποιες ερωτήσεις. Ούτε μια από αυτές δεν απαντήθηκε. Για ποιο λόγο οι ΗΠΑ αποκλείουν την πιθανότητα οι Ουκρανοί να εριξαν το αερολάνο;

Είναι έτοιμοι οι Αμερικανοί ειδικοί να αναλάβουν την ευθύνη των λεγομένων τους; Γνωρίζουν που έχουν αναπτυχθεί όλα τα συστήματα SAM launchers στην Ουκρανία;Τι έχουν να απαντήσουν για τα στοιχεία που η Ρωσία έδωσε στην δημοσιότητα;Τα αγνουν ή απλά δενέχουν να πουν τίποτα;

Όσο για τις κατηγορίες ότι αναπτυσσονται ρωσικα στρατεύματα στα συνορα, το ρωσικό έδαφος έχει δχτεί μέχρι τώρα εννέ επιθέσεις από τον ουκρανικό Στρατό με αποτέλεσμα τον θάνατο του Ρώσου πολίτη  Andrei Shulyatyev. Εάν περιοχή των ΗΠΑ βομβαρδίζονταν από γειτονική χώρα και σκοτώνονταν Αμερικανός πολίτης, τι θα γινόταν; Η απάντηση είναι προφανής, και όμως η Ρωσία φέρεται με αυτοσυγκράτηση. Είναι ξεκαθαρο ποιος προκαλεί ποιον στα σύορα. Γιατί δεν ασχολέισται με τους βομβαρδισμούς του Λούγκανσγκ και του Ντονέτσκ που έχουν κοστίσει την ζωή δεκάδων αθώων πολιτών;"

Ο αναπληρωτής υπουργός ήταν πραγματικά καταιγιστικός. Έθεσε τα ερωτήματα που όλοι οι σκεπτόμενοι άνθρωποι του πλανήτη είχαν στο μυαλό τους. Η αλήθεια είναι ότι οι Αμερικανοί εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα και από τις αποκαλύψεις του Robert Parry. Οι πηγές του δημοσιογράφου στην CIA του το είπαν ξεκάθαρα: "το αεροπλάνο καταρρίφθηκε από ουκρανικές στολές, αλλά δε ξέρουμε τι εθνικότητα έιχανε αυτοί που τις φορούσαν". Σίγουρα πάντως δεν ήταν Βιετναμέζοι, ή Νιγηριανοί, ή Κονγκολέζοι.

Τα δυτικά και εγχώρια ελεγχόμενα από την Δύση ΜΜΕ θα κάνουν ότι μπορούν για να προστατέψουν τις ΗΠΑ από το επικοινωνιακό φιάσκο, και να υποβιβάσουν την λογική σε επίπεδο μονόστηλου, ώστε να μπορέσουν να κρατήσουν το συλλογικό ασυνείδητο της κοινής γνώμης υπό έλεγχο. Αλλά η αλήθεια έχει ένα κακό. Λάμπει πάντα και στο τέλος διαλύει το σκοτάδι.

Στο μεταξύ "απολάυστε" το βίντεο με τον Ουκρανό στρατιωτη που ετοιμάζει το γεύμα του μαγειρεύοντας ένα φίδι. Και ακόμα η χώρα δεν έχει μπει στην φυλακή του ΔΝΤ.




Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις