Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Έγκλημα κατά του παγκόσμιου πολιτισμού από την ΙSIL - Ανατίναξε το μαυσωλείο του προφήτη Ιωνά

Έγκλημα κατά του παγκόσμιου πολιτισμού, αλλά και προσβολή εναντίον των τριων μονοθεϊστικών θρησκειών διέπραξε σήμερα αλλά και τις προηγούμενες ημέρες η διαβολική οργάνωση ISIL που ελέγχει το Β.Ιράκ και ουσιαστικά έχει τριχοτομήσει την χώρα βοηθώντας στην δημιουργία ιρακινού Κουρδιστάν, ανατινάζοντας το ιερό του προφήτη Ιωνά, αποδεκτής ιερής προσωπικότητας από χριστιανούς, εβραίους, και μουσουλμάνους (είτε σιίτες, είτε σουνίτες). 
 
Οι μισαλλόδοξοι τακφιριστές της ISIL των οποίων την σημαία σας την είχαμε δείξει αναρτημένη σε αγρούς έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό της Θήβας και των οποίων ο αρχηγός Abu Bakr al-Baghdadi ήταν εκπαιδευμένος πράκτορας της CIA όπως αποκάλυψε κι ο τουρκικός Τύπος, έχουν αιματοκυλίσει εδώ και δύο μήνες το Β.Ιράκ εξολοθρεύοντας χριστιανικές κοινότητες 2000 ετών που δεν τις πείραζε ούτε ο Σαντάμ, ενώ εκτελούν οποιονδήποτε είναι σιίτης, ή και σουνίτης αν δεν συμφωνεί με τα διαβολικά σχέδιά τους.
 
Σήμερα όπως θα δέιτε και από τις εικόνες το Τέμενος του προφήτη Ιωνά έπαψε να υπάρχει, αφού καταστράφηκε ολοσχερώς από τους τρομοκράτες της ISIL οι οποίοι όμως μέχρι τώρα τελείως "συμπτωματικά" εξυπηρετούν τα γεωπολιτικά συμφέροντα των ΗΠΑ στν περιοχή, οδηγώντας σε κατάρρευση την ιρακινή σιιτική και άρα φιλοιρανική κυβέρνηση, και στην δημιουργία του Κουρδιστάν, μακροχρόνιου πόθου των Αμερικανών στην Μέση Ανατολή.
 
Μετά την λεηλασία του ιερού, όπως και του ιερού του προφήτη Σεθ, προχώρησαν στην ανατίναξη του ιερού χώρου λεγοντας" ότι δεν πρόκειται πλέον για χώρο προσευχής αλλά αποστασίας"! Η έκρηξη ήταν ΄τοσο δυνατή που κατέστρεψε και διπλανά σπίτια.
 
Μόλις χθες είχαν καταστρέψει το Abul Qasim Mosque στη Μοσούλη του Imam Yahya το οποίο ήταν ένα αρχιτεκτονικό θαύμα 1400 ετών, και βρήκε το τέλος του στα χέρια αυτών των φανατικών.
 
Η ISIL συνεχίζει το καταστροφικό της έργο ισοπεδώνοντας πάνω από 30 ορθόδοξες και καθολικές εκκλησίες. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι αδίστακτη, και έχει βάλει στόχο να καταστρέψει τα μνημεία σε πολλές περιοχες του πλανήτη. Γιατί όσο αυτά υπάρχουν δεν θα μπορεί να ξαναγράψει την ιστορία όπως αυτή θα ήθελε. Αυτό που συμβαίνει στο Ιράκ έχει και ελληνική προέκταση καθώς η παρουσία τέτοιων φανατικών στην Ελλάδα είναι βέβαιη, και τα μνημεία που δεν θα τους "αρέσουν" πάρα πολλά.
 
Σημειώνεται ότι οι τακφιριστές της ISIL έχουν απειλήσει ότι θα καταστρέψουν και τον ιερό τόπο των μουσουλμάνων στην Μέκκα, τον Λίθο της Κάμπα, ως ειδωλολατρικο μνημείο. Από αυτά προκύπτει ότι η οργάνωση αυτή έχει ενα περιτύλιγμα θρησκευτικό για να κατευθύνει τους μαχητές της, αλλά κατ'ουσίαν εξυπηρετεί άλλων κέντρων εξουσίας τα συμφέροντα.
 
The shrine before the bombing URGENT: ISIL destroys Mosque of Biblical Jonah, Prophet Yunus
The shrine before the bombing
The shrine during the bombing 1 URGENT: ISIL destroys Mosque of Biblical Jonah, Prophet Yunus
The shrine during the bombing 1
The shrine during the bombing 2 URGENT: ISIL destroys Mosque of Biblical Jonah, Prophet Yunus
The shrine during the bombing 2
The shrine after the bombing URGENT: ISIL destroys Mosque of Biblical Jonah, Prophet Yunus
The shrine after the bombing
BtUh32HCYAA LnR URGENT: ISIL destroys Mosque of Biblical Jonah, Prophet Yunus
The shrine after the bombing 2
The shrine URGENT: ISIL destroys Mosque of Biblical Jonah, Prophet Yunus
The shrine after the demolition.
BtUX7x7CIAAaMkQ URGENT: ISIL destroys Mosque of Biblical Jonah, Prophet Yunus
BtUqxUuCYAEM In URGENT: ISIL destroys Mosque of Biblical Jonah, Prophet Yunus


Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις