Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

3 video Ξεκίνησε η πολιορκία της Μαριούπολης – Θέμα χρόνου η πτώση της

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ




Η μάχη για την Μαριούπολη (την τελευταία μεγάλη πόλη που παραμένει υπό τον έλεγχο των Ουκρανών στις επαναστατημένες περιφέρειες Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ), με το ισχυρό ελληνικό στοιχείο ήδη ξεκίνησε. Για την ακρίβεια ξεκίνησε ήδη η
πολιορκία της και οι φάλαγγες των ρωσόφωνων έχουν κυκλώσει την πόλη με άρματα μάχης Τ-64 (αναφέρεται ένας αριθμός 50-70 αρμάτων), τροχοφόρα ΤΟΜΠ BTR-80 και στοιχεία πυροβολικού (αυτοκινούμενα πυροβόλα των 152 χλστ και ρουκετοβόλα των 122 χλστ.).

Ο ουκρανικός Στρατός δείχνει ήδη ηττημένος αν κρίνουμε από τα πλάνα του κυβερνητικού καναλιού Ukraine Today και αναζητούνται ήδη δικαιολογίες, όπως το ότι “ο ουκρανικός Στρατός είναι ελαφρά οπλισμένος”και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει “τα ρωσικά τανκς”.

Η πτώση της Μαριούπολης θα αλλάξει όλα τα δεδομένα στην Μαύρη Θάλασσα υπέρ της Ρωσίας: Θα κυριαρχήσει στην Θάλασσα του Αζόφ και θα απομείνει μόνο ένα λιμάνι στην Ουρανία, δυτικά της Κριμαίας, η Οδησσός.

Ο ρωσικός Στόλος της Μαύρης Θάλασσας από απομονωμένος στην ανατολική πλευρά της Μ.Θάλασσας, πλέον θα ελέγχει σχεδόν ότι έλεγχε και το σοβιετικό Ναυτικό…

Επίσης οι ρωσόφωνοι εξακολουθούν να προωθούνται στο Λουγκάνσκ. Δυνάμεις των επαναστατών κατέλαβαν την πόλη Νοβοσβιτλίβκα στην περιφέρεια του Λουγκάνσκ εκδιωκοντας τη νεοναζιστική πολιτοφυλακή του “Δεξιού Τομέα”.

Δείτε το βίντεο



Εδώ ένα μοναχικό αυτοκινουμένο πυροβόλο των 152 χλστ. που περιήλθε στην κατοχή των ρωσόφωνων βάλλει συνεχή πυρά κατα των ουκρανικών θέσεων.



Ο ουκρανικός στρατός κατέστρεψε γέφυρα για αναχαιτίσει την ταχύτατη προέλαση των ρωσόφωνων προς τη Μαριούπολη.



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.