Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

«Αδειάζει» τον ΣΥΡΙΖΑ ο Καμένος : « Παράνομη» και για « κομματικούς λόγους» η άρνηση στον επανέλεγχο των μονιμοποιήσεων


Ριζική διαφορετική  θέση από τον ΣΥΡΙΖΑ ,  έχουν οι Ανεξάρτητες Έλληνες , του Πάνου Καμμένου,στο θέμα του επανελέγχου των μονιμοποιήσεων πρωην συμβασιούχων με τον περιβόητο «νόμο Παυλόπουλου» και καταγγέλλει τους Δημάρχους που αρνούνται .


Σ΄ανακοίνωση της τομεάρχου Διοικητικής Μεταρρύθμισης του κόμματος , Μαρίνας Χρισοβελώνη, χαρακτηρίζεται ως  τεράστιο πολιτικό σφάλμα  η στάση αυτή των δημάρχων και παράνομη η  άρνησή τους .

« Η άρνηση των δημάρχων να επιτρέψουν τον όντως στοχευμένο αυτό έλεγχο είναι ένα τεράστιο πολιτικό σφάλμα. Το αδικαιολόγητο και παράνομο αυτό «αντί», απλά και μόνο για λόγους κομματικής αντιπαράθεσης, δεν οδηγεί πουθενά. Απλά δικαιώνει τον κ. Μητσοτάκη που κινείται με τρόπο επιτήδεια επιλεκτικό».

Παράλληλα καταγγέλλει τον αρμόδιο υπουργό , κ. Μητσοτάκη  για στοχοποίηση δημάρχων του ΣΥΡΙΖΑ .

«Οι δήμαρχοι του ΣΥΡΙΖΑ , αναφέρει , έχουν δίκιο να καταγγέλλουν την στοχοποίηση τους από τον κ. Μητσοτάκη. Για παράδειγμα στην εκλογική του περιφέρεια την Β’ Αθήνας ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε τον Ιούνιο για έλεγχο συμβάσεων αποκλειστικά τους δήμους Ζωγράφου και Χαλανδρίου, επειδή αυτοί πλέον έχουν δημάρχους προσκείμενους στον ΣΥΡΙΖΑ».

Επίσης , επαναλαμβάνει , « οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ζητούμε για 5η φορά την αποστολή στην Δικαιοσύνη όλων των φακέλων πολιτικά διορισμένων στελεχών για τα οποία διαπιστώθηκε η χρήση πλαστών πτυχίων. Ελπίζω πως το γεγονός ότι τους διόρισε η Συγκυβέρνηση δεν θα αποτελέσει εμπόδιο για τους ίδιους τους υπουργούς».

"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις