Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Παπαδημούλης «ευλογεί» κυβέρνηση της... Καθημερινής!


Ένα ρεπορτάζ στην Καθημερινή της Κυριακής, όπου παρουσίαζε την σύνθεση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε ποικίλα σχόλια στην Κουμουνδούρου, αφού στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα το ερμήνευσαν σαν μια προσπάθεια να δημιουργήσει εσωτερικές έριδες σε αυτή την συγκυρία.


Ανεξάρτητα από τις εκτιμήσεις του δημοσιεύματος για το ποιοι θα καταλάβουν τους κυβερνητικούς θώκους, υπήρξαν και κάποιοι που το εξέλαβαν ως... δείγμα παραδοχής ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κυβερνήσει και μάλιστα επικαλούμενοι ότι το γράφει η φιλοκυβερνητική Καθημερινή! 

Πρώτος και καλύτερος ο επικεφαλής της ευρωομάδας του κόμματος, Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος επικαλέστηκε την έγκριτη εφημερίδα προκειμένου να απαντήσει στον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος μιλώντας στη Χαλκιδική για τα 40α γενέθλια της ΝΔ, προέβλεψε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα κυβερνήσει ποτέ». «Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα κυβερνήσει ποτέ. Καθημερινή: Άρθρο για σύνθεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς: αέρα στα πανιά μας, όχι στα μυαλά μας», έγραψε στο twitter ο Δημήτρης Παπαδημουλης.

Η θέση του αυτή δέχθηκε πολλές επικρίσεις από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία εκτίμησαν πως τέτοιες τοποθετήσεις δείχνουν αδημονία για υπουργικές θέσεις.

"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.