Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

VIDEO - Υπέρ της παραίτησης Σαμαρά και κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας και ο Γιώργος Βλάχος

Υπέρ του σχηματισμού κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας τάχθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Βλάχος, δίνοντας συνέχεια στο θέμα που άνοιξε με τις δηλώσεις του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τζιτζικώστας κάλεσε χθες εμμέσως τον Αντώνη Σαμαρά να αποχωρήσει από την πρωθυπουργία ώστε να σχηματιστεί κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας για να διευκολυνθεί η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Κληθείς να σχολιάσει της δηλώσεις Τζιτζικώστα στη χθεσινοβραδινή εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου στο Kontra, ο Γ. Βλάχος ανέφερε ότι συμφωνεί με τον σχηματισμό Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, σημειώνοντας ότι σε μια τέτοια περίπτωση «όλα θα ξεκινούν από μηδενική βάση», συμπεριλαμβανομένου και του θέματος του πρωθυπουργού.

«Προφανώς όλα θα ξεκινούν από την μηδενική βάση, διότι υποτίθεται ότι θα είναι περισσότερες πολιτικές δυνάμεις από αυτές που είναι στη σημερινή Κυβέρνηση και ως εκ τούτου και το θέμα του Πρωθυπουργού θα μπει από μηδενική βάση», ανέφερε επακριβώς.

Την τοποθέτηση Βλάχου «καλωσόρισε» ο Χρήστος Ζώης, ο οποίος έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

«Καλώς τον Γιώργο Βλάχο στην παρέα! Αναμένονται και νέες αφίξεις;»



"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.