Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Οι πολιτικοί ξέχασαν την Λίστα Λαγκαρντ και ψάχνουν 415 δημοσίους υπαλλήλους!

Οι πολιτικοί ξέχασαν την Λίστα Λαγκαρντ και ψάχνουν 415 δημοσίους υπαλλήλους! 
Η Λίστα Λαγκαρντ και η μεταφορά εμβασμάτων στο εξωτερικό είναι το ίδιο ακριβώς έγκλημα. 

Όλα δείχνουν ότι υπάρχει μια κόντρα  δημοσίων υπάλληλων με πολιτικούς για το ποιοι έβγαλαν τα πιο πολλά έξω. Οι πολιτικοί έχουν βαλθεί να μας πείσουν ότι όλοι είναι το ίδιο κλέφτες. 
Ειδικότερα ψάχνουν 415 δημοσίους υπαλλήλους! Στη δικαιοδοσία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ) περνά ο έλεγχος υψηλών τραπεζικών εμβασμάτων στο εξωτερικό για 415 δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι έχουν αποχωρήσει από το Δημόσιο για διάφορους λόγους. 
Ελέγχονται δημόσιοι υπάλληλοι με εμβάσματα άνω των 100.000 ευρώ μετά το 2009 04/12/2013 10:49   Παράλληλα, το Σώμα Επιθεωρητών – Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) συνεχίζει τον έλεγχο επί των δημοσίων υπαλλήλων που συνεχίζουν να υπηρετούν. 
Οι έλεγχοι γίνονται στο πλαίσιο της εντολής που έδωσε τον Δεκέμβριο του 2013 ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης για τον έλεγχο της περιουσιακής κατάστασης των δημοσίων υπαλλήλων που έστειλαν χρηματικά εμβάσματα άνω των 100.000 ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού τα τελευταία χρόνια. 
Όπως ενημερώθηκε από τον Ειδικό Γραμματέα του ΣΕΕΔΔ Παρασκευά Νομικό, συνολικά 5.260 υπάλληλοι του Δημοσίου, οι ίδιοι ή και με τους/τις συζύγους τους, από το 2010, έστειλαν μέσω εμβασμάτων σε τραπεζικά ιδρύματα της αλλοδαπής αθροιστικά το ποσό του 1,45 δισ. ευρώ.
Σχεδόν οι μισοί εξ αυτών είναι εκπαιδευτικοί όλων των κατηγοριών και βαθμίδων, ενώ οι υπόλοιποι είναι κυρίως υπάλληλοι των Υπουργείων Υγείας (κυρίως γιατροί), Εθνικής Άμυνας, Οικονομικών, Υποδομών και των ΟΤΑ. 

"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.