Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

Ντοπέ η κορυφαία μαραθωνοδρόμος Ρίτα Τζέπτο

Είναι το λιγότερο, αλλά μάλλον δεν θα δούμε φέτος τη Ρίτα Τζέπτο στην Αθήνα. Η κορυφαία μαραθωνοδρόμος στον κόσμο βρέθηκε θετική σε έλεγχο απαγορευμένων ουσιών.


Η 33χρονη επρόκειτο να τιμηθεί στη Νέα Υόρκη την Κυριακή (2/11) αμέσως μετά τον τερματισμό στο Μαραθώνιο. Η πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη θα την έκανε πλουσιότερη κατά 500.000 δολάρια!

Φυσικά η τελετή ματαιώθηκε. Η Τζέπτο νίκησε για τρίτη φορά φέτος στο Μαραθώνιο της Βοστώνης με νέο ρεκόρ αγώνων, ενώ πριν από 19 μέρες νίκησε και στο Σικάγο, επικρατώντας δηλαδή στους δύο από τους έξι αγώνες που ανήκουν στη σειρά "Marathon Majors".

Η είδηση αναφέρθηκε στην ιστοσελίδα RunBlogRun και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Τζέπτο βρέθηκε θετική σε έλεγχο που υποβλήθηκε στην Κένυα στα τέλη Σεπτεμβρίου. Αν βρεθεί θετικό και το δεύτερο δείγμα, όπως συνηθίζεται, τότε η Τζέπτο θα χάσει την πρωτιά στο Σικάγο και βέβαια τα 500.000 δολάρια.

Η Τζέπτο επρόκειτο να επισκεφθεί την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα προκειμένου να παραβρεθεί στο Gala της Διεθνούς Ενώσεως Μαραθωνίων Δρόμων (AIMS).
Στον Μαραθώνιο κυριαρχούν οι αθλητές από την ανατολική Αφρική δηλαδή την Κένυα και την Αιθιοπία.

"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις