Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Ο Σταύρος Θεοδωράκης «εκφράζει την πνευματική σαπίλα της χώρας» λέει ο Λαζόπουλος

Το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ απέκλεισε, για ακόμη μια φορά, ο Λάκης Λαζόπουλος μιλώντας στον Real FM και την ραδιοφωνική Ελληνοφρένεια.


«Δεν είναι προτεραιότητα μου», υποστήριξε ο γνωστός καλλιτέχνης λέγοντας ότι ο ίδιος δεν είναι αναγκαίος στην πολιτική αυτή την ώρα αφού υπάρχουν σημαντικοί και αξιόλογοι άνθρωποι για να αναλάβουν «βαριά πόστα» για τη χώρα. Και συμπλήρωσε ότι «αν ο καθένας φτάσει στο σημείο να θεωρήσει τον εαυτό του τόσο απαραίτητο θα φτάσουμε στο επίπεδο του Άδωνι».

Ο Λάκης Λαζόπουλος σημείωσε ότι ο μόνος ρόλος που μπορεί να παίξει ο Σταύρος Θεοδωράκης και «Το Ποτάμι» στην πολιτική σκηνή είναι αυτός που έπαιξε ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Ο Σταύρος Θεοδωράκης εκφράζει την πνευματική σαπίλα της χώρας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος, προσθέτοντας ότι ο επικεφαλής του «Ποταμιού» εκπροσωπεί και ένα κομμάτι «των λεγόμενων εναλλακτικών, των low profile πλουσίων».

«Σκοπός του είναι να σχηματίσει κυβέρνηση με τον Σαμαρά και αν δεν πάει καλά θα πάει με τον ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να τον ρίξει μετέπειτα. Εγώ δεν ακούω τα λόγια του, βλέπω τις προθέσεις του. Βλέπω πώς τον προωθούν τα συγκροτήματα και τα ποσοστά που του δίνουν - σκοπίμως - οι δημοσκοπήσεις για να μπει στο πολιτικό παιχνίδι. Το κόμμα του ήταν η συνέπεια της αποτυχίας της “Ελιάς”» ανέφερε ο γνωστός καλλιτέχνης για τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις στήριξης της Γιάννας Αγγελοπούλου προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Λάκης Λαζόπουλος εκτίμησε ότι «βλέπουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει στην εξουσία και γι' αυτό στρέφονται προς το μέρος του» και πρόσθεσε ότι «το κόμμα θα αποδείξει αν είναι ένα προϊόν συναλλαγής ή όχι και αν ο κόσμος αντιληφθεί διαπλοκή δεν θα δείξει ανοχή όπως έδειχνε τόσα χρόνια τώρα».

Αρνητική απάντησή  έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος και σε μια ενδεχόμενη πρόταση για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας. «Πρόκειται για μια θέση που διακτινίζεται στο πουθενά» ανέφερε χαρακτηριστικά και με αρκετή δόση χιούμορ ανέφερε ότι «είναι θέση γηροκομείου αυτή. Αντί να κερδίσεις το τζόκερ και να ζήσεις καλά, σου δίνουν τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Ο Λάκης Λαζόπουλος εκτίμησε ότι η Χρυσή Αυγή θα πέσει εκλογικά σε ποσοστά ενώ αρνήθηκε ότι είναι φασίστες όλοι όσοι ψηφίζουν ΧΑ. «Ψηφίζουν για να δείξουν την οργή τους προς το σύστημα. Πολλοί από εκείνους δεν υποστηρίζουν τη βία. Άλλωστε, πολλοί φασίστες κυκλοφορούν στα μέσα ενημέρωσης και στα βουλευτικά έδρανα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"




ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις