Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Στον αέρα τινάχτηκε η συνέντευξη των ένστολων, Απόστρατος αποκάλεσε προδότη τον πρωθυπουργό

Φωτιά στη συνέντευξη των ένστολων έβαλε απόστρατος στρατωτκός.

Την ώρα που ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ εξέθετε τα δεδομένα, δηλώνοντας ότι με τη τακτική που ακολουθούν οι υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών υπάρχει κίνδυνος να μην μπουν ούτε σ' αυτή τη μισθοδοσία τα αναδρομικά και η κατά το ήμιση μισθολογική αποκατάσταση των ένστολων, με αποτέλεσμα ν' αφήσουν έκθετο τον πρωθυπουργό που από το βήμα της Βουλής στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση είχε αναλάβει προσωπική δέσμευση, ο συνταξιούχος στρατιωτικός είπε ότι "δεν ήρθαμε εδώ γα να υπερασπιστούμε τον προδότη Σαμαρά".
Παρότι η συγκεκριμένη φράση ειπώθηκε χαμηλόφωνα, έφτασε στα αυτιά των ομιλητών και των συντονιστών του πάνελ, με αποτέλεσμα οι πρόεδροι των αξιωματικών Αστυνομίας, Λιμενικού και Πυροσβεστικής, ν΄ αποχωρήσουν δηλώνοντας ότι δεν μπορούν να παραβρίσκονται σε μια εκδήλωση που ακούγονται τέτοιες βαριά προσβλητικές και υβριστικές εκφράσεις για το πρόσωπο ενός πρωθυπουργού.


"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE

bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.