Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

WSJ: «Συμφωνία συνεργασίας» θα λένε το νέο Μνημονίο πέφτουν οι υπογραφές!

H Wall Street Journal αναφέρεται σε άρθρο της για τις συζητήσεις που γίνονται στις Βρυξέλλες αναφορικά με την «επόμενη μέρα» στην Ελλάδα. Η αμερικανική εφημερίδα επισημαίνει ότι ελληνική
κυβέρνηση επιθυμεί να υπάρξει νέο πρόγραμμα που θα φέρει την… ήπια ονομασία «Συμφωνία συνεργασίας» και θα εστιάζει στην ανάπτυξη και όχι στα προγράμματα λιτότητας. Οι ευρωπαίοι από την πλευράς τους έχουν αποκλείσει, σύμφωνα με την Wall Street Journal, οποιαδήποτε σκέψη για «καθαρή» έξοδο της Ελλάδας από το Μνημόνιο και έχουν θέσει επί τάπητος τη μορφή που θα έχει η πιστωτική γραμμή προς την Ελλάδα. «Συμφωνία συνεργασίας» για καλλωπιστικούς λόγους. Αυτό που επισημαίνεται είναι πως και οι Βρυξέλλες αλλά και οι ευρωπαίοι ηγέτες είναι σύμφωνοι στον «καλλωπισμό» του νέου ελληνικού πακέτου, όπως το αποκαλεί η εφημερίδα, προκειμένου και η ελληνική κυβέρνηση να είναι σε θέση να ισχυρίζεται ότι δεν ακολουθεί εντολές από την τρόικα.


 "Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.