Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Η Γιάννα στρίμωξε τον Σαμαρά!

Coctail reception δόθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας της ιστοσελίδας Huffington Post Greece. Φοβερό σκηνικό. Ανεπανάληπτο. Η
αντισυστημική Γιάννα Αγγελοπούλου έκανε εξαντλητικό εικοσάλεπτο πρέσινγκ στον πρωθυπουργό. Σχολιάστηκε. Ότι η κυρία στέρησε από τον Αντώνη Σαμαρά τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με τους δεκάδες άλλους καλεσμένους που περίμεναν να του σφίξουν το χέρι.
Έλεγε, έλεγε και σταματημό δεν είχε η Γιάννα. Ο πρωθυπουργός υπέμεινε καρτερικά το μονόλογο της …αντισυστημικής Γιάννας Γιάννας, αλλά όταν βρήκε την ευκαιρία, έλυσε την πολιορκία και ανακουφισμένος απομακρύνθηκε, ξέφυγε από την …επικίνδυνη ζώνη.
22-11-14samaras
Η στάση αυτή της κυρίας Αγγελοπούλου ερμηνεύτηκε ως μία ακόμα προσπάθεια της να δώσει το παρών εν όψει των πολιτικών εξελίξεων και πιθανότατα μία «συνέχεια» στην πρόσφατη συνάντηση της με τον κ. Σαμαρά, ό οποίος την είχε αποφύγει τότε στο Μέγαρο Μαξίμου, να της διαθέσει το χρόνο που της χάρισε ο Αλέξης Τσίπρας.
Μη παραλείψω να αναφέρω ότι στην εκδήλωση παρέστησαν και οι επίσης …αντισυστημικοί Μαριάννα Λάτση, Δημήτρης Κοντομηνάς και Δημήτρης Μελισσανίδης.


"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"




ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.