Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014

Δεν είναι για λύπηση!

Όλος ο κόσμος γελάει πια με το αστείο ανθρωπάριο που παριστάνει τον πρωθυπουργό μας. Όλος ο κόσμος ίσως όχι, αλλά τουλάχιστον εμείς που καθόμαστε ακόμα μπροστά στους υπολογιστές μας, στα ζεστά σπίτια μας, πληκτρολογώντας με μανία τη διάθεσή μας να απαλλαγούμε από αυτήν την άθλια κυβέρνηση...
και γελάμε και χαιρόμαστε (επιχαίρουμε δεν θα ήταν η σωστή λέξη, γιατί όλοι σε ένα καζάνι βράζομε) ) με το χάλι του θλιβερότερου πρωθυπουργού στη νεώτερη ελληνική ιστορία! 


 Υπάρχουν, βέβαια, κι οι άλλοι, εκείνοι που ζουν σε κρύα σπίτια με κομμένο το ρεύμα, ούτε λόγος για σύνδεση με το διαδίκτυο. Αυτοί που ούτε θα μπορέσουν να διαβάσουν αυτό το σχόλιο ούτε μπόρεσαν να "απολαύσουν" την κωμωδία του διαγγέλματος του πρωθυπουργεύοντα σφουγγοκωλάριου, που με σκηνοθετική "μαεστρία" που υποτιμά τη νοημοσύνη όλων όσων την είδαμε, ξετυλίχθηκε χτες το βράδυ μπροστά στα μάτια μας… Αλλά δεν είναι για λύπηση, ο άθλιος! Μόνον εκείνους τους δύο υπάλληλους της ΝΕΡΙΤ με τις δημοσιογραφικές ταυτότητες, έχει μείνει για να λυπάται κανείς..


 Αλλά εγώ αυτούς που ζουν τα βράδια με κεριά, στα κρύα σπίτια τους θα έχω στο μυαλό μου τις επόμενες μέρες, ελπίζοντας ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν και έτσι δεν θα χρειαστεί, εμείς οι υπόλοιποι, ούτε να σπάσουμε τις καινούριες τηλεοράσεις μας που ακόμα δεν τις έχομε ξεχρεώσει, ούτε να βγαίνουμε με τέτοιον παλιόκαιρο στους δρόμους, όπως το είχα φανταστεί τις προάλλες, αν θέλεις να διαβάσεις εδώ.  


 Κοντός ψαλμός, αλληλούια λοιπόν, αλλά πριν ακούσω το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας από το στόμα του Βαγγέλα, του Προέδρου της Βουλής, δεν θα ησυχάσω, κι ελπίζω να μην με θυμηθείς που στο λέω, διότι η σημερινή Βουλή, είναι η χειρότερη, η αθλιότερη Βουλή στη μεταπολιτευτική μας ιστορία! Από τόσους πολιτικούς αγύρτες που είναι μαζεμένοι εκεί μέσα, όλα να τα περιμένεις!

Υ.Γ. Ο δαιμόνιος σκηνοθέτης, εκεί που ο "Πρωθυπουργός" το... αισθάνεται (στο 19:17 του video της θλιβερής παράστασης) ότι θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, πετάει πλάνο των δύο εμβρόντητων "δημοσιογράφων". Οι φάτσες τους, έτσι που τον κοιτάζουν, να το... αισθάνεται, είναι όλα τα λεφτά! 

"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"




ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις