Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014

Νέα παιχνίδια τραπεζικού πανικού από τη ΝΔ

Δεύτερη προσπάθεια πρόκλησης αναταραχής στο τραπεζικό σύστημα της χώρας και μάλιστα μια ημέρα πριν από την κρίσιμη ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου, φαίνεται ότι επιχειρεί ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης.

Με ανάρτησή του στο Ιντερνετ υποστηρίζει ότι όσοι είναι με το ευρώ δικαιούνται να απομακρύνουν τα χρήματά τους από την Ελλάδα.
adonis_euro
Το σχόλιο του στελέχους της ΝΔ θα μπορούσε να εκληφθεί ως επικίνδυνος αστεϊσμός εάν δεν είχε προηγθεί, πριν από σύντομο χρονικό διάστημα, ανάλογη αναφορά – η οποία μάλιστα προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στη βουλή αλλά ακόμη και στο εσωτερικό του κυβερνητικού συνασπισμού.
Μιλώντας σε εκπομπή του Mega ο Γεωργιάδης είχε καλέσει τους πολίτες αλλά ακόμη και τους δημοσιογράφους να αποσύρουν τα χρήματά τους σε περίπτωση εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ.
Απαντώντας εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ο Γ. Βαρεμένος, είχε καλέσει τις τραπεζικές αρχές να παρέμβουν. “Αν υπάρχουν αρχές τραπεζικές σε αυτή τη χώρα, με αυτά που λέει ο κ. Γεωργιάδης και ο κ. Σαμαράς, πρέπει να παρέμβουν”.
"Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου"


ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ


ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις