Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Θεοχάρης: «Παραιτήθηκα γιατί με απειλούσαν ότι θα μου σπάσουν τα πόδια»

Απειλές κατά της σωματικής του ακεραιότητας αποκάλυψε ότι δεχόταν την εποχή που ήταν Γενικός Γραμματέας Εσόδων ο βουλευτής του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης.
Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα Telegraph λίγους
μόνο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ξεκίνησαν να δέχεται απειλές ότι θα του σπάσουν τα πόδια και τότε, όπως λέει, κατάλαβε ότι άρχισε να κάνει εχθρούς.
«Το γραφείο μου δεχόταν τηλεφωνήματα στα οποία άγνωστοι απειλούσαν: Πείτε του ότι κοστίζει μόνο 5.000 ευρώ για να του σπάσουμε τα πόδια», ανέφερε στη βρετανική εφημερίδα ο Χάρης Θεοχάρης.
«Έλαβα επίσης και γράμματα με απειλητικό περιεχόμενο. Έπρεπε να αποκτήσω αστυνομική συνοδεία την οποία ακόμα διατηρώ» πρόσθεσε ο βουλευτής του Ποταμιού.
Αναφερόμενος στα όσα έζησε στη θητεία του ως γενικός γραμματέας Εσόδων υποστηρίζει ότι «ήθελαν να είμαι υπάκουος. Αντιστάθηκα μέχρι ενός σημείου αλλά τότε έπρεπε να φύγω.
Πιστεύω ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ειλικρινής και αποφασισμένος αλλά υποτιμά το ρίσκο του τι διακυβεύεται. Υποτιμά την πολυπλοκότητα των επόμενων βημάτων. Είναι ναρκοπέδιο».
Θεοχάρης: Παραιτήθηκα γιατί με απειλούσαν ότι θα μου σπάσουν τα πόδια

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.