Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Είναι η ευκαιρία μας για την υπέρβαση

Η κληρωτίδα έκανε τα δικά της …παιχνίδια το πρωί της Παρασκευής και έστειλε τον Ολυμπιακό στον δρόμο της ΑΕΚ για τη φάση των «8″ του κυπέλλου. Κάποιοι προτιμούσαν τη
σύγκρουση με τους «ερυθρόλευκους» στον τελικό. Κάποιοι άλλοι στα προημιτελικά, όπως κι έγινε. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανήκει στη δεύτερη κατηγορία.

«Προτιμούσα να παίξουμε τώρα με τον Ολυμπιακό για να ζήσουμε το ΟΑΚΑ γεμάτο σε ένα ντέρμπι. Να υπάρχει σασπένς σε διπλά ματς, σε δύο ντέρμπι, αφού μέχρι τώρα στη Football League δεν έχουμε αυτή την ευκαιρία. Όπως ο κόσμος της ΑΕΚ είναι «διψασμένος» να πάρει τίτλους και να κάνει σπουδαίες πορείες, έτσι είμαστε κι εμείς οι παίκτες. Είμαστε «διψασμένοι» να πετύχουμε σημαντικά πράγματα για την ομάδα μας. Είναι μια πρόκληση για εμάς για να δούμε πως θα ανταπεξέλθουμε και για να φέρουμε ακόμα περισσότερο κόσμο κοντά μας», τόνισε ο αμυντικός της ΑΕΚ αποκλειστικά στο enwsi.gr και συνέχισε:

«Είναι η ευκαιρία μας να κάνουμε την υπέρβαση. Η ΑΕΚ έχει να κερδίσει περισσότερα σ” αυτά τα ματς, απ” όσα έχει να χάσει. Λόγω της απουσίας της ομάδας από τη Super League σίγουρα υπάρχει ένα παραπάνω κίνητρο για να τα καταφέρουμε».

Για το γεγονός ότι η ρεβάνς θα γίνει στην έδρα της ΑΕΚ, ο Λαμπρόπουλος σχολίασε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις