Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Αύριο η συνάντηση Σαπέν - Βαρουφάκη


Με τον Γάλλο ομόλογό του συναντάται αύριο το απόγευμα ο Γιάννης Βαρουφάκης. Η συνάντηση μεταξύ των δύο υπουργών θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 ώρα Ελλάδας (17:00 ώρα Γαλλίας), ενώ θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη Tύπου στις 19:30 ώρα
Έλλαδας (18:30 ώρα Γαλλίας), ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών της Γαλλίας σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε.

Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο, επικαλούμενο το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών, η αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα του κυρίου Βαρουφάκη, πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία του Έλληνα υπουργού. Για το ζήτημα της Ελλάδας πάντως είχαν ραντεβού σήμερα Φ. Ολάντ και Π. Μοσκοβισί. Η γαλλική πλευρά εμφανίστηκε αρνητική για το θέμα της διαγραφής, αλλά συζητά αναδιάρθρωση.

Με τον υπουργό οικονομικών της Γαλλίας Μ. Σαπέν (φωτ.) θα συναντηθεί τη Δευτέρα ο Γ. Βαρουφάκης. Σήμερα είχαν  συνάντηση οι Φ. Ολάντ και Π. Μοσκοβισί για το θέμα αυτό. 

Oι δυο άνδρες απέκλεισαν το ενδεχόμενο διαγραφής χρέους αλλά εμφανίστηκαν έτοιμοι να συζητήσουν τεχνικές δυνατότητες αναδιάρθρωσης, όπως η μείωση των επιτοκίων.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βαρουφάκης θα έχει συνάντηση με τον Βρετανό ομόλογό του, Τζορτζ Οζμπορν, τη Δευτέρα το πρωί, ενώ την Τρίτη είναι προγραμματισμένο να συναντηθεί στη Ρώμη με τον Ιταλό υπουργό Οικονομικών, Πιέρ Κάρλο Παντόαν.

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.