Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣH: 95% ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Η μεγάλη διαδικτυακή δημοσκόπηση του Newsbomb.gr δείχνει απόλυτη αρμονία του λαϊκού αισθήματος με τις κινήσεις επιθετικότητας της κυβέρνησης έναντι των δανειστών. 
Παρά τους φόβους, τους ενδοιασμούς και την κινδυνολογία που αναπτύχθηκε πριν και μετά τις εκλογές από ξένα κέντρα και από παράκεντρα του εσωτερικού που υπηρετούν ξένα συμφέροντα, ο λαός δεν «μασάει». 
Στο μεγάλο διαδικτυακό δημοψήφισμα που έθεσε χθές το Newsbomb με αφορμή την επιθετική στάση τόσο του Έλληνα πρωθυπουργού, όσο και του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ο ελληνικός λαός αποφάνθηκε: Κατά 95% συμφωνούν οι περισσότεροι με τη στάση της κυβέρνησης και με την απόφαση να πούμε «ΟΧΙ» σε νέους ελέγχους από την τρόικα. 
Παρά το γεγονός όοτι ορισμένοι εκφράζουν αμφιβολίες, ακόμα και τρόμο για τους χειρισμούς του Α. Τσίπρα και κάνουν λόγο για επικίνδυνες καταστάσεις που μπορούν να οδηγήσουν τη χώρα σε οικονομική και πολιτική απομόνωση, το σύνολο του λαού δεν ασπάζεται αυτές τις φοβίες.
Όπως μπορείτε να δειτε, μέχρι σήμερα το πρωί 31/01/2015, οι αριθμοί είναι συντριπτικά υπέρ της κυβέρνησης με ποσοστό 94,15%

foto dimopsifisma
Η δημοσκόπηση του Newsbomb είναι «ανοικτή». ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) Πάρτε θέση τώρα και καταθέστε τη δική σας άποψη αν συμφωνείτε ή όχι με την επιθετική στάση του Αλέξη Τσίπρα έναντι των δανειστών. 

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE




Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις