Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015

Έληξε η μάχη του Κομπάνι - Πλήρης συντριβή των ισλαμιστών (εικόνες, vid)

Μετά από μία αιματηρή πολιορκία τεσσάρων μηνών από τους ισλαμιστές εγκληματίες, οι Κούρδοι μαχητές κατάφεραν να απελευθερώσουν το Κομπάνι από τους τζιχαντιστές της ISIS.

Οι τζιχαντιστές έχασαν πάνω από δύο χιλιάδες άνδρες κατά την διάρκεια των μαχών, κοσ΄τιζοντας ανθρώπινο δυναμικο που πολύ δύσκολα θα αναπληρωθεί.
Εχοντας σκοτώσει δεκάδες μαχητές του Ισλαμικού Κράτους τις τελευταίες μέρες, καθώς οι μάχες εξακολουθούν να μαίνονται γύρω από τη στρατηγική συνοριακή πόλη στο Κομπάνι της Συρίας.
Οι Κουρδικές δυνάμεις ανακατέλαβαν την πόλη στις 26 Ιανουαρίου σκοτώνοντας τους τζιχαντιστές που έχουν κατασχέσει μεγάλες εκτάσεις γης σε ολόκληρη τη Συρία και το Ιράκ.
Ωστόσο, τίποτα πια δεν είναι ίδιο: Μετά τις αιματηρές συγκρούσεις, και μέσα στους καπνούς και τη σκόνη, δεσπόζει μία ακατοίκητη μισοκατεστραμμένη πόλη, με αμέτρητα πτώματα μαχητών της ISIS στους δρόμους της.





“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



ΠΗΓΗ
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.