Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Τρομοκρατημένοι Ιρακινοί βιντεοσκοπούν κομβόι τζιχαντιστών να περνά δίπλα από το σπίτι τους!!!

Το τηλεοπτικό κανάλι 9News έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που κατέγραψαν κάτοικοι περιοχής στο Ιράκ κατά πάσα πιθανότητα την Πέμπτη. Οι Ιρακινοί ακούγονται τρομοκρατημένοι στο βίντεο καθώς βλέπουν να περνά ένα κομβόι με
φορτηγά του Ισλαμικού Κράτους πολύ κοντά από το απομονωμένο τους σπίτι.
Η ακριβής περιοχή δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή αλλά στο βίντεο ακούγονται οι τρομαγμένες φωνές των ενοίκων του σπιτιού καθώς βλέπουν ένα μεγάλο κομβόι με φορτηγά γεμάτα μαχητές του Ισλαμικού Κράτους να πλησιάζει.
Ένας από τους κατοίκους του σπιτιού αποφασίζει να καταγράψει με κάμερα τους τζιχαντιστές, που επελαύνουν με μεγάλη ταχύτητα στην περιοχή, τραγουδώντας και κρατώντας τις χαρακτηριστικές μαύρες σημαίες τους, ενώ σηκώνουν σύννεφα σκόνης στο πέρασμά τους.
Οι απελπισμένες φωνές ενός άντρα μέσα από το σπίτι που ρωτά: «Για όνομα του Θεού, τι είναι αυτό;», καλύπτονται από άλλες φωνές μελών της οικογένειας, μέχρι που η οθόνη μαυρίζει και το γύρισμα διακόπτεται βιαστικά...
Όπως μετέδωσε το 9News η τύχη ήταν με το μέρος των Ιρακινών κατοίκων του σπιτιού αφού οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους πέρασαν από δίπλα τους αλλά δεν τους πείραξαν. 

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



ΠΗΓΗ
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις