Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ξέσπασε σάλος μετά την καταγγελία μας για το νέο δάνειο των 36.000.000 ευρώ που χορηγήθηκε στην Καθημερινή !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/03/36000000.html


Αξίζουν συχγαρητήρια στο ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ, που έκανε πράξη σε λιγότερο από 24 ώρες την δέσμευση που ανέλαβε στην εκπομπή του "ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ",καταγγέλλοντας το θέμα στη Βουλή και απευθυνόμενος μάλιστα προσωπικά στον Πρωθυπουργό ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ !!!


Ομολογιακό δάνειο 36 εκατ. ευρώ με τις τέσσερις συστημικές τράπεζες έκλεισε θυγατρική εταιρεία της οικογένειας Αλαφούζου, η «Καθημερινές Εκδόσεις Α.Ε.», η οποία μεταξύ άλλων εκδίδει τις εφημερίδες «Καθημερινή» και «Καθημερινή της Κυριακής».



Οπως ανακοίνωσε στο Χρηματιστήριο, ποσό περίπου 31,9 εκατ. που αντιστοιχεί στο 88,6% του δανείου προορίζεται για την αναχρηματοδότηση υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού (σ.σ. συνολικά η «Καθημερινή» βαρύνεται από τραπεζικό δανεισμό 103 εκατ. ευρώ) και άλλα 4,1 εκατ. θα διατεθούν για την κάλυψη γενικών επιχειρηματικών αναγκών. 

Σύμφωνα με την εταιρεία, το ομολογιακό δάνειο συνοδεύεται από συμβάσεις κάλυψης προς τις τράπεζες Εθνική, Πειραιώς, Alpha και Eurobank.





Άνοιξαν φάμπρικα τραπεζίτες και διαπλοκή με τον ELA !!!
Τον ταβανιάζουν στα 100 Δις, για να μπορούν να σηκώσουν τα τελευταία μετρητά από τα ταμεία !!!

Βλέπε το κόλπο Αλαφούζου, με το νέο θαλασσοδάνειο της Καθημερινής.
Τα 36.000.000 δόθηκαν μόνο και μόνο για να μπορέσουν να σηκωθούν 4.000.000 μετρητά.

Το ίδιο ακριβώς παιχνιδάκι παίζεται και με τον ELA.
Θα τον φτάσουν στα 100, μπορεί και λίγο παραπάνω, για να μπορούν να σηκώνουν λίγα-λίγα τα μετρητά του Μ1 (Κέρματα + Τραπεζογραμμάτια) και να αφήσουν τις καταθέσεις που θα απομείνουν (100-120 Δις) να αντικρίζονται στα ενεργητικά μόνο με χρήμα λογιστικό !!!

Εκείνη θα είναι η ώρα των lear jet !!!
Η ώρα που θα ζητηθεί από την ΕΚΤ η άδεια για ΤΥΠΩΜΑ, επειδή τα ΑΤΜ θα είναι άδεια.
Αν η άδεια δοθεί, τότε θα απογειωθούν μόνο τα lear jet με τους τραπεζίτες, όπως πολύ σωστά προβλέπει ο Lobbystas.

Αν όμως το αίτημα απορριφθεί και ο Στουρνάρας δεν ασκήσει βέτο (που δεν θα το ασκήσει ποτέ, αφού αυτός είναι ο ρόλος του), τότε θα έρθει η ώρα που θα απογειωθούν υποχρεωτικά και τα ελικόπτερα που θα φυγαδεύσουν την Κυβέρνηση, που κοιμάται όρθια, δίνοντας χρόνο σε τραπεζίτες, καναλάρχες και διαπλοκή να ολοκληρώσουν την καταστροφή της χώρας.


Αλέξη Τσίπρα, αν δεν ξυπνήσετε, θα ζήσετε νέα Δεκεμβριανά !!!
Όχι όμως ελληνικά, αλλά αργεντίνικα !!!

Δηλαδή ίδια με εκείνα της Αργεντινής, τότε που η µεσαία τάξη της χώρας, απαυδισµένη από το «κοραλίτο» (το «πάγωµα» των τραπεζικών της καταθέσεων) και την πολυετή λιτότητα εξεγέρθηκε ενάντια στην κυβέρνηση, πληµµύρισε τη θρυλική πλατεία «Πλάσα ντε Μάγιο» και, αφού συγκρούστηκε µε την αστυνοµία, ανάγκασε τον πρόεδρο Φερνάντο ντε λα Ρούα να εγκαταλείψει εσπευσµένα το προεδρικό µέγαρο «Κάσα Ροσάδα» από την ταράτσα µε πολεµικό ελικόπτερο. 
Ηταν το βράδυ της 20ής ∆εκεµβρίου 2001. 





Ρωτάμε εδώ και ένα τουλάχιστον μήνα, που στο διάολο πηγαίνει η έκτακτη παροχή ρευστότητας του ELA, αφού έναντι των 25 Δις των καταθέσεων που έφυγαν από το Δεκέμβριο μέχρι σήμερα, η Τράπεζα της Ελλάδος κοντεύει να ταβανιάσει το όριο του ELA, που πλησιάζει πλέον επικίνδυνα τα 100 Δις !!!

Και φυσικά απάντηση δεν πήραμε, μέχρι που δημοσιεύθηκαν τα ΦΕΚ με τα οποία και η νέα Κυβέρνηση, ακολουθώντας την ίδια συνταγή με τις προηγούμενες, ανανεώνει τις εγγυήσεις των τραπεζών στην ΕΚΤ !!!

Η πονεμένη αυτή ιστορία των 175 τουλάχιστον Δις των εγγυήσεων συνεχίζεται και από τη νέα Κυβέρνηση, που μάλιστα διαπραγματεύεται και αγωνιά κάθε φορά που η ΕΚΤ πρέπει να εγκρίνει την αύξηση του ορίου που ζητά η ΤτΕ για λογαριασμό των πτωχευμένων ελληνικών τραπεζών, προκειμένου να χορτάσει με λογιστική ρευστότητα τους τρύπιους ισολογισμούς και τα ενεργητικά τους.

Είναι δυνατόν ρε Αλέξη Τσίπρα να έχεις μπει και εσύ στο ίδιο τρυπάκι των ΓΑΠ, Παπαδήμου και Σαμαρά ;;;

Είναι δυνατόν να διαπραγματεύεται η κυβέρνηση σου για το αν θα ανανεωθεί η κάλπικη, λογιστική μόνο ρευστότητα των πτωχευμένων ελληνικών τραπεζών, προκειμένου αυτές, με όσο πραγματικό χρήμα καταθέσεων τους απέμεινε, να σκορπάνε το υστέρημα των ελληνικών αποταμιεύσεων στα νέα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ της διαπλοκής, τα οποία ταυτόχρονα σας πολεμάνε και σας υπονομεύουν ρε κορόιδα ;;;

Δεν πήρατε χαμπάρι εκεί στου Μαξίμου ότι η Καθημερινή του Αλαφούζου πήρε προχθές νέο θαλασσοδάνειο 36.000.000, για να πληρώσει τα λύτρα του εκβιασμού της κυβέρνησής σας, καταβάλλοντας την πλουσιοπάροχη μισθοδοσία των Παπαδημητρίου, Πορτοσάλτε, Παπαχελά, Κοσιώνη, Μπογδάνου, κλπ.....

Είναι δυνατόν να διαπραγματεύεστε εσείς με τους δανειστές και να κρατάτε σε αγωνία ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό 
ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ 
και, ταυτόχρονα, το αποτέλεσμα της δικής σας διαπραγμάτευσης να είναι το να γεμίζουν με λεφτά τα ταμεία των υβριστών, των υπονομευτών και των εκβιαστών σας ;;;

Καταλαβαίνετε ρε τι κάνετε, ή τάχετε χαμένα από την πίεση των εκβιασμών που τρώτε ;;;

Αλέξη Τσίπρα πρόσεχε.
Σ΄'εχουν βάλει σε τροχιά αριστερής παρένθεσης.
Το τι πρέπει να κάνεις το ξέρεις.
Κάντο σήμερα, μην περιμένεις άλλο.
Ο χρόνος και οι καθυστερήσεις λειτουργούν μόνον υπέρ των αντιπάλων σου.
Τι δεν καταλαβαίνεις ;;;

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις