Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Νέο ανθελληνικό δημοσίευμα της Bild – Συνωστισμός! Σηκώνουν τις καταθέσεις

Δεν έχουν τέλος τα ανθελληνικά δημοσιεύματα της γερμανικής εφημερίδας Bild, η οποία καθημερινά «χτυπάει» τη χώρα μας.



Σήμερα, σε εκτενές άρθρο της κατακεραυνώνει αρχικά την ελληνική κυβέρνηση για τη λίστα των μεταρρυθμίσεων που έστειλε στους εταίρους, ενώ δημοσιεύει και μία εικόνα από την Αθήνα με συνταξιούχους που σχηματίζουν ουρά έξω από τράπεζα. Μάλιστα, τη φωτογραφία συνοδεύει η προβοκατόρικη λεζάντα «Από εδώ οι Έλληνες καταθέτες θέλουν να σηκώσουν τις οικονομίες τους».


«Συνωστισμός σε ελληνικές τράπεζες», σχολιάζει στο σχετικό άρθρο της η Bild. Έλληνας ειδικός σε χρηματοπιστωτικά θέματα υποστηρίζει στη γερμανική εφημερίδα ότι πολλοί Ελληνες, υπό τον φόβο ότι τελικά η χώρα τους θα αποχωρήσει από την ευρωζώνη, αποσύρουν τις καταθέσεις τους.
Ο δημοσιογράφος της Bild αναφέρει πως μίλησε με Ελληνες πολίτες, οι οποίοι ανέφεραν πως σκέφτονται να διαχειριστούν τα χρήματά τους.
Αυτή τη λίστα περιμένει η Ευρώπη μία ολόκληρη εβδομάδα
Από τα πυρά της Bild δεν ξεφεύγει η κυβέρνηση και ειδικά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης. Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως «η Ευρώπη χρειάστηκε να περιμένει μία ολόκληρη εβδομάδα γι” αυτή τη λίστα» και συνεχίζει «έτσι θα κάνουν οι Έλληνες οικονομία». Ο αρθρογράφος αναφέρει πως ο χρόνος τρέχει και η ελληνική κυβέρνηση έχει ανάγκη από χρήματα για να αποπληρώσει τα δάνεια και το χρέος της.
Παράλληλα, κάνει αναφορά και στις δηλώσεις του πρωθυπουργού στη Βουλή και την επιδίωξη της Ελλάδας να πετύχει έναν έντιμο συμβιβασμό με τους πιστωτές της.
“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις