Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Απαλλαγή των αγροτικών επιδοτήσεων από τη φορολόγηση ζητά η ΝΔ

Νομοθετική ρύθμιση για την απαλλαγή των αγροτικών επιδοτήσεων και αποζημιώσεων από τη φορολόγηση ζητούν ενόψει της υποβολής φορολογικών δηλώσεων, 12 βουλευτές της ΝΔ με επικεφαλής τον Μ. Χαρακόπουλο.



Με ερώτηση τους στη Βουλή προς τους Γιάνη Βαρουφάκη και Παναγιώτη Λαφαζάνη οι γαλάζιοι βουλευτές αναφέρουν ότι αν και πρόσφατα ψηφίστηκε στην Βουλή ο νόμος για την επανεκκίνηση της οικονομίας που περιέχει διατάξεις, που αφορούν σε φορολογικές διευθετήσεις εξαιρετικά επειγουσών καταστάσεων, απ’ αυτόν απουσιάζει παντελώς το ζήτημα της φορολόγησης των κοινοτικών επιδοτήσεων αλλά και αποζημιώσεων στους αγρότες.





Υπενθυμίζουν πως από την 01.01.2014, το φορολογητέο εισόδημα των παραγωγών θα προσδιορίζεται με λογιστικό τρόπο και θα φορολογείται χωρίς αφορολόγητο από το πρώτο  ευρώ και προσθέτουν πως με αυτόν τον τρόπο, το ύψος του καθαρού γεωργικού εισοδήματος, που φορολογείται, αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά, με συνέπεια την υπέρμετρη διόγκωση της τελικής φορολογικής επιβάρυνσης.

Την ερώτηση εκτός του Μάξιμου Χαρακόπουλου, συνυπογράφουν οι βουλευτές Κώστας Τσιάρας, Γιώργος Κασαπίδης, Θόδωρος Καράογλου, Κώστας Σκρέκας, Χρήστος Μπουκώρος, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Γιώργος Στύλιος, Μάριος Σαλμάς, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Τιμολέων Κοψαχείλης και Κώστας Τζαβάρας.

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις