Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΡΥΘΜΟ


Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΡΥΘΜΟ


Τζούλια Λιακοπούλου


Με αφορμή την απόφαση- χάδι του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου για τον πρώην Υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου ο Πολιτευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Αιτωλοακαρνανία Ευάγγελος Παπαγεωργίου και δικηγόρος έκανε την ακόλουθη δήλωση:


 


« Ή  Ελληνική Δικαιοσύνη πολλές φορές εξαντλεί την αυστηρότητά της σε βάρος του απλού Έλληνα πολίτη αλλά ενίοτε ανευρίσκει σανίδες σωτηρίας είτε για τους μεγαλοσχήμονες είτε για τους έχοντες ισχυρές πλάτες. 




Έτσι το «πουλέν» αρχικά του Σημίτη και μετέπειτα του Παπανδρέου  τώρα δικαιολογημένα μπορεί να  μας κοροϊδεύει και να μας κουνάει και το δάχτυλο. Στο τέλος δεν αποκλείεται και να μας μηνύσει  για συκοφάντες του. Με την απόφαση αυτή το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο εμμέσως πλην σαφώς καλεί όλους μας να του «ζητήσουμε» και συγγνώμη για την ταλαιπωρία… αφού πολύς χαμός για το τίποτα. Ή διάσταση της δικαιοσύνης με το λαϊκό αίσθημα ολοφάνερη. Φαίνεται πως ουδέποτε υπήρξε «λίστα Λαγκάρντ», φαίνεται πως ουδέποτε «αλλοιώθηκε»  το περιβόητο στικάκι, φαίνεται πως η ζημία του Ελληνικού Δημοσίου ήταν «ασήμαντη» και τέλος φαίνεται πως ουδέποτε η χώρα μας βρέθηκε στο μνημόνιο…! Ελλάς το μεγαλείο σου!!!»  

Ευάγγελος Παπαγεωργίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις