Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Μητέρα ξύπνησε ενώ τη βίαζε ο 14χρονος γιος της...

Ανατριχίλα προκάλεσε η κατάθεση μιας γυναίκας από το Μπλάκπουλ σε βρετανικό δικαστήριο για το πώς ενώ κοιμόταν δέχθηκε, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της, σεξουαλική επίθεση από τον ίδιο της το γιο. 


Αρχικά, όπως περιέγραψε, νόμιζε πως το έβλεπε στον ύπνο της αλλά ξύπνησε και συνειδητοποίησε πως το αγόρι βρισκόταν όντως στο κρεβάτι της. Τότε άρχισε να ουρλιάζει. 


Ο 14χρονος, που λάμβανε φαρμακευτική θεραπεία για Διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας, είχε προβληματική συμπεριφορά για κάποιες εβδομάδες, όπως σημειώνει η Mirror. 

Για αρκετά χρόνια το αγόρι είχε τη συνήθεια να σκαρφαλώνει στο κρεβάτι της μητέρας του αλλά αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού. 

«Η καταγγελία είναι πως το αγόρι βίασε τη μητέρα του ενώ κοιμόταν, το γεγονός σε αυτό τον ισχυρισμό ήταν πως το αγόρι βρισκόταν στο κρεβάτι της μητέρας του. Δεν τίθεται κανένα θέμα συναίνεσης ή μη. Υπάρχει ο ισχυρισμός πως υπήρξε διείσδυση και η άρνηση του κατηγορούμενου ως προς αυτή την τοποθέτηση», σημείωσε ο εισαγγελέας. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η γυναίκα κοιμόταν και κάποια στιγμή ξύπνησε και συνειδητοποίησε πως ο γιος της βρισκόταν στη διαδικασία να έχει σεξουαλική επαφή μαζί της. 

«Το αγόρι λέει πως το κρεβάτι του ήταν άβολο και γι’ αυτό πήγε και ξάπλωσε με τη μητέρα του. Θα σας πει πως αναγνώρισε πως η μητέρα του φορούσε μόνο τα εσώρουχά της και πως ξάπλωσε δίπλα της με το χέρι του να την αγκαλιάζει. Θα επιχειρήσει να παρουσιάσει μια αθώα εξήγηση για την παρουσία του στο κρεβάτι της. Είτε είχε πιει είτε όχι, ξάπλωσε στο κρεβάτι με τη μητέρα του», πρόσθεσε. 

Μιλώντας στην αστυνομία η γυναίκα είπε πως «έτρεμε από μέσα της». «Ξέρω μόνο πως όταν άνοιξα τα μάτια μου ήταν εκεί, δεν ξέρω καν τι του είπα, έφυγε από το δωμάτιο και δεν είπε τίποτα. Απλά στεκόμουν εκεί κρατώντας τα σεντόνια μου και σκεφτόμουν ‘τι στο διάολο έγινε;’. Πολλά πέρασαν από το μυαλό μου. Μήπως απλά υπνοβατούσε; Ήξερε τι έκανε; 

Είχε αντίληψη; Τώρα αναρωτιέμαι σε τι κατάσταση να βρίσκεται. Κατάλαβε τι έχει γίνει;»

Σύμφωνα με τη γυναίκα ο γιος της είχε πολλά προβλήματα εδώ και καιρό και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ήταν ένας «εφιάλτης» που όλο χειροτέρευε. «Είναι πολύ επιθετικός μαζί μου, μού πετάει πράγματα, με χτυπά με παντόφλες ή με μαξιλάρια. Προσπαθούσα να τον τιμωρήσω για τη συμπεριφορά του».

Στο τέλος της κατάθεσής της είπε: «Με νοιάζει πολύ ο γιος μου, με απασχολεί περισσότερο τι θα απογίνει…».

Η δίκη συνεχίζεται...

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις