Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Φόβοι για τη ζωή της 4χρονης Άννυ, δείτε το σπίτι που ερεύνησε η ΕΛΑΣ (pics)

Ανοιχτά αφήνει πλέον η Αστυνομία όλα τα ενδεχόμενα στην περίπτωση εξαφάνισης της μικρής Άννυς, η οποία αγνοείται από τις 21 Απριλίου.

Μετά τις καταθέσεις των γονιών της 4χρονης, οι οποίοι έχουν πέσει σε πολλές αντιφάσεις και υποστηρίζουν κάθε φορά διαφορετικές ιστορίες και τις ενδελεχείς έρευνες στο σπίτι του πατέρα του παιδιού όπου οι αστυνομικοί αναζητούσαν ίχνη αίματος και συνέλεξαν γενετικό υλικό, έχουν φτάσει να φοβούνται ότι υπάρχει η πιθανότητα το παιδί να μην είναι ζωντανό.
Σ’ αυτή την τραγική εκδοχή της ιστορίας της μικρής Άννυς έρχονται να προστεθούν και τα λόγια του δικηγόρου της μητέρας της Φώτη Μπαμπάνη που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχει δολοφονηθεί το παιδί από τον ίδιο του τον πατέρα.

Περισσότερα στοιχεία αναμένεται να δώσουν τα αποτελέσματα των ερευνών στο γενετικό υλικό που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί από το σπίτι όπου έμενε το κοριτσακι πριν εξαφανιστεί.
Τι ερευνά η αστυνομία για την μικρή Άννυ
Φύλλο και φτερό έκανε η αστυνομία το σπίτι του 70χρονου στην Ομόνοια που φιλοξενούσε την μικρή Άννυ και την μητέρα της. Συναγερμός στην αστυνομία για την εξαφάνιση της 4χρονης. Ερευνάται ακόμη και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.
Ήδη ειδικό κλιμάκιο ερεύνησε το σπίτι του πατέρα της 4χρονης Άννυ για ίχνη αίματος του μικρού κοριτσιού ενώ εξονυχιστική έρευνα έγινε και στο σπίτι του 70χρονου στην Ομόνοια.
Ειδικοί των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή και τα δύο σπίτια καθώς στην περίπτωση εγκληματικής ενέργειας ακόμη και αν ο χώρος έχει καθαριστεί υπάρχει η δυνατότητα να εντοπιστούν ίχνη αίματος.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι ειδικοί της αστυνομίας εντόπισαν στο σπίτι του πατέρα της μικρής που εξαφανίστηκε ίχνη από σωματικό υγρό, ωστόσο δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται. Έτσι θα γίνει έρευνα τώρα σε σχέση με το dna της μικρής.
Οι έρευνες έγιναν παρουσία εισαγγελέα από 3 μεικτά κλιμάκια της ΕΛΑΣ που αποτελούνται από τη Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος, τη Διεύθυνση Ανηλίκων και την Σήμανση.
“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Πηγή: newsbomb.gr, newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις