Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Δένδιας: Ελπίζω να μη συμβεί στη ΝΔ ό,τι συνέβη στο ΠΑΣΟΚ

Σύμφωνα με τον Νίκο Δένδια όταν ένα κόμμα χάσει τις εκλογές πρέπει να ξεκινήσει διάλογος για τα αίτια και τα όργανα να έχουν αποφασιστική αρμοδιότητα.

Η Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζει κίνδυνο εφόσον συνεχίσει να πορεύεται στην κοινωνία μόνο με μία τακτική δικαίωσης, επεσήμανε ο βουλευτής του κόμματος
Νίκος Δένδιας και πρόσθεσε: «Ελπίζω να μην συμβεί στη Ν.Δ. αυτό που συνέβη με το ΠΑΣΟΚ».


Όπως εκτίμησε ο κ. Δένδιας, μιλώντας στο Mega, όταν ένα κόμμα χάσει τις εκλογές πρέπει να ξεκινήσει διάλογος για τα αίτια και τα όργανα να έχουν αποφασιστική αρμοδιότητα.


Σχετικά με την κατάσταση στην οικονομία, ο βουλευτής της ΝΔ σημείωσε ότι κλείνουν 60 επιχειρήσεις την ημέρα, καθώς «επί πέντε μήνες συνεχίζεται το σκοτσέζικο ντους με τη διαπραγμάτευση».

Παράλληλα, τόνισε ότι ούτε το κράτος, ούτε και οι πολίτες έχουν χρήματα. «Αυτή η ιστορία με την συμφωνία πρέπει επιτέλους να τελειώνει», συμπλήρωσε.

Σχολιάζοντας τη στάση που πρέπει να κρατήσει η αξιωματική αντιπολίτευση, παρατήρησε ότι η ΝΔ επί της αρχής πρέπει να στηρίξει μία συμφωνία, αλλά επί των άρθρων οφείλει να καταγγείλει μία φοροεπιδρομή. «Εάν η κυβέρνηση μετατρέψει σε "ψήφο εμπιστοσύνης" την ψήφο για την συμφωνία, τότε η ΝΔ δεν μπορεί να την ψηφίσει», διευκρίνισε.

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις