Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Βαρουφάκης: Πρόωρες οι φήμες περί παραίτησής μου

Πώς σχολιάζει ο Γιάνης Βαρουφάκης τα όσα γράφονται τις τελευταίες μέρες για παραίτησή του λόγω της υπόθεσης Παναρίτη. Τι λέει για τα περί παραίτησης το υπουργείο Οικονομικών.

Νέες φωτιές ανάβει ο υπουργός Οικονομικών με σχόλιό του στο Twitter, που ερμηνεύεται από πολλούς σαν «παράθυρο» στο ενδεχόμενο παραίτησής του, μιας και ο ίδιος δεν το αποκλείει αλλά τονίζει ότι είναι κάτι πρόωρο.

Συγκεκριμένα, μετά τις απανωτές αναρτήσεις για την υπόθεση του διορισμού της Έλενας Παναρίτη, ο Γιάνης Βαρουφάκης σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό: «Οι φήμες περί επικείμενης παραίτησής μου (για πολλοστή φορά) είναι χονδροειδώς πρόωρες». 
Γιάνης Βαρουφάκης - tweet
Ακολούθησε βροχή από σχόλια, στα οποία ο υπουργός απάντησε εκ νέου, μεταφέροντας μια φράση του Τζ. Μ. Κέινς: «Μακροπρόθεσμα είμαστε όλοι νεκροί. (μεσοπρόθεσμα αυτοί που νοσταλγούν τις ημέρες της Τρόικας έχουν κολλήσει μαζί μου ως υπουργό Οικονομικών)».
Γιάνης Βαρουφάκης - tweet
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του υπουργείου Οικονομικών, δεν τίθεται θέμα παραίτησης του Γιάννη Βαρουφάκη, τα σχόλια του οποίου, σύμφωνα με το ΥΠΟΙΚ, είναι ειρωνικά.

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις