Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Βαρουφάκης: Κλείνουμε τη συμφωνία

Ο υπουργός Οικονομικών εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επίτευξη συμφωνίας μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό. Τι είπε για την κα Παναρίτη.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση που είχε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.
Στη συνάντηση τέθηκε επί τάπητος η πορεία των διαπραγματεύσεων, μετά και την τηλεδιάσκεψη που είχε ο Πρωθυπουργός με τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο Πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ.


Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, ο κ. Βαρουφάκης πολιορκήθηκε από τους δημοσιογράφους και απαντώντας στην ερώτηση για το εάν είναι αισόδοξος για την επίτευξη συμφωνίας απάντησε: «Κλείνουμε τη συμφωνία...»


Ο υπουργός Οικονομικών ρωτήθηκε και για την επιλογή της κας Έλενας Παναρίτη ως εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ και για το εάν αναμένεται να κάνει κάποια δήλωση μετά από τις συζητήσεις που είχε με τον Πρωθυπουργό. «Έχουμε πιο σημαντικά ζητήματα να ασχοληθούμε» ήταν το σχόλιο του κ. Βαρουφάκη.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Γιάνης Βαρουφάκης, σχολιάζοντας νωρίτερα σήμερα τα όσα γράφονται περί παραίτησής του, αφού του χρεώνουν την επιλογή της κας Παναρίτη, τόνισε ότι είναι πρόωρο να μιλά κανείς για παραίτηση.

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις