Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Γλέζος: Αυτό είναι το επόμενο βήμα μετά το περήφανο «ΟΧΙ»

Δηλώσεις του Μανώλη Γλέζου στο ραδιοσταθμό Βήμα.
«Αν υπερασπιστεί ο ελληνικός λαός το δικαίωμά του, το επόμενο βήμα, νομίζω, είναι η πρόταση την οποία έχει καταθέσει ο καγκελάριος της
Αυστρίας Φάιμαν, και που την έχω καταθέσει πολύ καιρό πριν κι εγώ προσωπικά.







Λέω δεν συμφωνούμε, δεν υπάρχει συμφωνία. Έχετε τις απόψεις σας, έχουμε τις δικές μας. Ένα χρονικό διάστημα παγώνουν τα πάντα, ως προς τη δανειοδότηση της χώρας και την εξόφληση των δανείων και ύστερα από το τέλος του διαστήματος αυτού, ελάτε να τα κουβεντιάσουμε ένα-ένα χωριστά. ”Έλα εδώ Ραχόι, λες μας έδωσες 26 δισ. εκατ. ονομαστικό δάνειο. Πόσο είναι το πραγματικό που μας έδωσες, τόσο, τα τοκοχρεολύσια τόσο καιρό. Μήπως το έχουμε ξοφλήσει; Αν δεν το έχουμε ξοφλήσει, ας το ολοκληρώσουμε. Κι αν το έχουμε ξεπεράσει μήπως πρέπει να μας τα δώσετε πίσω;”» δήλωσε στο ραδιοσταθμό Βήμα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος.
Σε ερώτηση εάν αυτή η πρόταση, μετά από ένα «όχι» στο δημοψήφισμα, δεν γίνει αποδεκτή από την πλευρά των δανειστών εάν θα πρέπει να εξετάσει η κυβέρνηση το ενδεχόμενο αλλαγής νομίσματος τόνισε «Όχι. Παραμένουμε στο ευρώ. Ποιος λέει ότι θα χρεοκοπήσουμε;»ενώ στο ερώτημα αν βγει «ναι» από το δημοψήφισμα τι θα πρέπει να κάνει η κυβέρνηση είπε πως «οφείλει να παραιτηθεί η κυβέρνηση και να προκηρύξει εκλογές. Χωρίς συζήτηση».
“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



ΠΗΓΗ
http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις