Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Θεοχάρης: Ομάδα στο Μαξίμου δουλεύει για τη δραχμή

Καυγάς στη Βουλή με αφορμή όσα είπε ο βουλευτής του Ποταμιού.

Της Όλγας Παναγιωτίδου

Μπουρλότο μυρίζει η συνεδρίαση και σήμερα στη Βουλή με τις δραματικές εξελίξεις να πυροδοτούν εντάσεις και σφοδρές
αντιπαραθέσεις κυβέρνησης – αντιπολίτευσης.




Η καταγγελία του Χάρη Θεοχάρη από το Ποτάμι ότι προετοιμάζεται η μετάβαση της χώρας στη δραχμή έβαλε φωτιά στη συζήτηση και οι υπέρμαχοι του «όχι» και του «ναι» αντάλλαξαν βαρύτατους χαρακτηρισμούς μέχρι και απειλές για εισαγγελικές διώξεις.

«Στο Μέγαρο Μαξίμου ομάδα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους αυτή τη στιγμή  δουλεύει για τη δραχμή», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού ξεσηκώνοντας θυελλώδεις αντιδράσεις τόσο στα υπουργικά έδρανα όσο και στα έδρανα βουλευτών της συμπολίτευσης.

Η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου απαντώντας με σκληρή γλώσσα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Ποταμιού, καταλόγισε «τυχοδιωκτική πολιτική» στο κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη που «όταν δε μας βγαίνει το ένα λέμε το άλλο», μίλησε για «ψεύδη» και τον απείλησε ακόμη και με εισαγγελική δίωξη. «Σε περιόδους προεκλογικές, ψευδείς ειδήσεις οι οποίες μάλιστα γράφονται στα πρακτικά Βουλής επιφέρουν ίσως και εισαγγελικές διώξεις», είπε, προκαλώντας με τη σειρά της αντιδράσεις αλλά και την παρέμβαση του αντιπροέδρου του Σώματος Νικήτα Κακλαμάνη.  

«Το εισαγγελικό μπαίνει σε εισαγωγικό, γιατί πιστεύω ότι δεν εννοούσατε την ουσία», σχολίασε με νόημα ο Νικήτας Κακλαμάνης που απάντησε: «όσο  το δεχτούν οι άλλοι αυτά που λένε να τα λένε σε εισαγωγικά».

Τις καταγγελίες Θεοχάρη στηλίτευσε και ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης Δημήτρης Στρατούλης που τον κατηγόρησε για απόπειρα τρομοκράτησης των πολιτών.  «Με ψεύτικη σπερμολογία ο κ. Θεοχάρης προσπαθεί τρομοκρατήσει ελληνικό λαό», είπε και πρόσθεσε ότι: « «ο ελληνικός λαός έχει σταθεί όρθιος απέναντι σε τανκς και πολυβόλα … θα το κάνει και τώρα για να πει ένα μεγάλο όχι στους εκβιασμούς και τα τελεσίγραφα και να ανοίξει δρόμο ανεξαρτησίας με εθνικής κυριαρχία».

Σακελλαρίδης: Σενάριο επιστημονικής φαντασίας

 «Η σημερινή δήλωση του κ. Θεοχάρη, εκτός από σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αποτελεί μνημείο ανευθυνότητας, πόσω μάλλον όταν είναι εκπρόσωπος ενός κόμματος το οποίο ευαγγελίζεται την "ευθύνη". Ντροπή και τίποτα άλλο», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις