Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

«ΚΑΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ»! ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ! ΌΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ! ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΣΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ! ΌΡΓΙΟ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ. Η ΠΑΕΙ Ή ΘΑ ΕΡΘΕΙ…

16:50Η ελληνική κυβέρνηση πρότεινε πριν από λίγο:
Διετή συμφωνία με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM) για την πλήρη κάλυψη των χρηματοδοτικών της αναγκών και με ταυτόχρονη αναδιάρθρωση του χρέους. Με την κίνηση αυτή τίθεται αμέσως το ΔΝΤ εκτός της συμφωνίας

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ:
Από την πρώτη στιγμή είχαμε ξεκαθαρίσει πως η απόφαση για διεξαγωγή δημοψηφίσματος δεν αποτελεί το τέλος αλλά η συνέχεια της διαπραγμάτευσης με καλύτερους όρους για τoν ελληνικό λαό. Η Ελλάδα παραμένει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης.
Η ελληνική κυβέρνηση πρότεινε σήμερα διετή συμφωνία με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM) για την πλήρη κάλυψη των χρηματοδοτικών της αναγκών και με ταυτόχρονη αναδιάρθρωση του χρέους.
Η ελληνική κυβέρνηση μέχρι τέλους θα διεκδικήσει βιώσιμη συμφωνία εντός του ευρώ. Αυτό θα είναι και το μήνυμα του ΟΧΙ σε μια κακή συμφωνία στο δημοψήφισμα της Κυριακής.



Τα νεύρα των Ελλήνων τσατάλια…! Τα μάτια ραγισμένα από την αϋπνία.. η ψύχη τους τσακισμένη από την αγωνιά
Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις τις τελευταίες ώρες, καθώς η απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε δημοψήφισμα για την υπογραφή ή όχι της συμφωνίας έχει πυροδοτήσει τσουνάμι εξελίξεων….Την ωρα που οι έλληνες αναστενάζουν στις ουρές των ΑΤΜ, οι εσατζήδες της ενημέρωσης, οι ντόπιοι ολιγάρχες – νταβατζηδες ,καθώς και βρώμικα κέντρα του εξωτερικού, πιέζουν σαν λυσσασμένα σκυλιά τον Έλληνα πρωθυπουργό!
Ποιους εμπιστεύεται ο Αλέξης…
Είναι χαρακτηριστικό ότι στο Μέγαρο Μαξίμου παρατηρείται έντονη κινητικότητα, ενώ όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το makeleio.gr, ο Αλέξης Τσίπρας έχει ακυρώσει όλα τα ραντεβού του. Στο πλευρό του Αλέξη βρίσκονται διαρκώς οι Σακελλαρίδης και Παππάς.
Οι εγχώριοι πολιτικοί ΕΣΑΤΖΗΔΕΣ
Τα πρώτα χτυπήματα ήρθαν από νωρίς το πρωί από τους εσατζήδες του πολιτικού συστήματος! Το αγαπημένο κόμμα των ευρωπαίων τοκογλύφων και εκβιαστών δανειστών μας μέσω του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Χάρη Θεοχάρη έκανε λόγο για σχέδιο περί τυπώματος δραχμής, ωστόσο παρέλειψε να κάνει το πιο σοβαρό και σωστό, να προσκομίσει αποδείξεις
«Η δέχεσαι νέα πρόταση ή βουλιάζεις… «
Ραγδαίες είναι εξελίξεις στο ελληνικό ζήτημα για ακόμα μία φορά, αφού τα κοράκια των Βρυξελλών  αναφέρουν πως θα γίνει επανεκκίνηση των διαπραγματεύσεων ανάμεσα σε Ελλάδα και εταίρους, ενώ δεν αποκλείεται να διεξαχθεί και έκτακτο Eurogroup στις Βρυξέλλες. Πληροφορίες αναφέρουν πως μετά το αρχικό «όχι» του Αλέξη Τσίπρα στη νέα πρόταση του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, η ελληνική πλευρά φαίνεται πως πιθανόν το ξανασκέπτεται και επανέρχεται στις συζητήσεις.H είδηση πως ο Αλέξης Τσίπρας το ξανασκέφτεται για να επιστρέψει στις διαπραγματεύσεις προκάλεσε ανοδικές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια που και σήμερα σημειώνουν απώλειες.
DIMO1
Υπαναχώρηση από το «όχι»
Η πίεση που έχει διαμoρφωθεί και οι συνθήκες ασφυξίας στην αγορά από το κλείσιμο των τραπεζών, σε συνδυασμό με τα δεδομένα που διαμορφώνει η εκπνοή του ελληνικού προγράμματος τα μεσάνυχτα, αλλά και οι πιέσεις από κυβερνητικά και κομματικά στελέχη, που εσωτερικά για την ώρα κρατούν αποστάσεις από την επιλογή του δημοψηφίσματος, οδηγούν στην αλλαγή θέσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το Μαξίμου έχει ήδη διαμηνύσει στις Βρυξέλλες ότι αξιολογεί εκ νέου τη χθεσινή, ύστατη πρόταση του Προέδρου της Κομισιόν, η οποία περιλαμβάνει – μεταξύ άλλων – διευθέτηση για το χρέος τον Οκτώβριο.
Σύμφωνα με ευρωπαϊκές πηγές, ο κ. Τσίπρας πρέπει να αποστείλει επιστολή πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης στους κ. Γιουνκέρ, Ντάισελμπλουμ, Μέρκελ και Ολάντ με την οποία θα αποδέχεται την πρόταση των θεσμών, όπως δημοσιεύτηκε την Κυριακή με μία τελευταία αλλαγή σε ό,τι αφορά το ΕΚΑΣ, αλλά και να συμφωνήσει ότι με αυτά τα δεδομένα θα ταχθεί υπέρ του «ναι» στο δημοψήφισμα
Toν πιέζουν να αλλάξει το δημοψήφισμα
Όλοι, εσατζήδες της εγχώριας ενημέρωσης, άλλα και οι διεθνείς τρομοκράτες, ξέρουν ότι δεν είναι εύκολο ο Αλέξης Τσίπρας να πάρει πίσω το δημοψήφισμα!  Έτσι λοιπόν, όπως ανέφερε πηγή του makeleio.gr  θα τον πιέσουν να αλλάξει την διατύπωση του δημοψηφίσματος!
Έκκληση μεθύστακα στον Αλέξη
CDU Holds Federal Party Congress
«Έχεις λίγο χρόνο να αποδεχτείς τις προτάσεις των δανειστών» , είπε Λουξεμβουργιανός μεθύστακας στο Έλληνα πρωθυπουργό και τον παρότρυνε  να  βάλει την υπογραφή σου σ΄αυτό που σου ζητάνε. Αν το κάνει αυτό , στο έκτακτο Γιούρογκρουπ,  όλο και κάπου ως εκ θαύματος  «θα υπάρχει μια παράγραφος για το χρέος».
S MARKET
Τα νεύρα των Ελλήνων τσατάλια…! Τα μάτια ραγισμένα από την αϋπνία.. η ψύχη τους τσακισμένη από την αγωνιά. «Αλέξη αν περάσαμε όλη αυτήν την αναστάτωση για να παίξετε όλοι τα παιχνίδια σας με το φυλλοκάρδι του Έλληνα.. ουαί και αλίμονο Αλέξη…
“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”
ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις