Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Tρομοκράτες χτύπησαν στην καρδιά της Αγγλίας- τρόμος στο Λονδίνο (Video)

Οι τρομοκράτες χτύπησαν στην καρδιά του Λονδίνου. Χτύπησαν συνδυασμένα τόσο με βομβιστικές επιθέσεις όσο και με επιθέσεις αυτοκτονίας σε καίριους στόχους της Αγγλικής πρωτεύουσας.








Τα χτυπήματα έγιναν ταυτόχρονα και συνδυασμένα και οι αστυνομικές αρχές αδυνατούν να συνέλθουν από το αρχικό σοκ. Οι νεκροί και οι τραυματίες ανάμεσα τους και πολλοί αστυνομικοί είναι δεκάδες.
Φυσικά δεν έχει συμβεί το παραμικρό. Πρόκειται για πλάνα από την τεράστια σε έκταση άσκηση της αστυνομίας που έγινε σε πραγματικές συνθήκες στους δρόμους του Λονδίνου, με την κωδική ονομασία strong tower.
Η επιχείρηση σχεδιαζόταν επί 6 μήνες και τα σενάρια της, περιελάμβαναν κάθε απόπειρα τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο, και πως αυτή θα αντιμετωπιστεί. Η επιχείρηση ξεκίνησε σήμερα το πρωί και θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί.
Οι υπεύθυνοι βάσισαν το σενάριο της στις επιθέσεις τρομοκρατών στην εφημερίδα Σαρλί Εμπντό στο Παρίσι και στην επίθεση στο καφέ στο Σίδνει. Οι αστυνομικοί που λαμβάνουν μέρος ξεπερνούν τους 1000.
Κανείς δεν γνωρίζει το επόμενο βήμα στο σενάριο (δεν είναι προκαθορισμένο) παρά μόνο οι υπεύθυνοι της αστυνομίας. Αυτό δυσκολεύει τις αντιδράσεις όχι μόνο των αστυνομικών, αλλά και των διασωστών, της Πυροσβεστικής κτλ κτλ

“Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου”

ΚΛΙΚΑΡΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ FOLLOW ΣΤΟΝ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ
……
ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις