Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Την κυβέρνηση και τον λαό τον στηρίζει το «Όχι»


Ζωή Κωνσταντοπούλου:


Την κυβέρνηση και τον λαό τον στηρίζει το «Όχι»


Τζούλια Λιακοπούλου


 «Μαύρη ημέρα» για την Ελλάδα και το Κοινοβούλιο χαρακτήρισε η πρόεδρος της Βουλής κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου τη συζήτηση στην ολομέλεια για τα προπαπαιτούμενα της νέας σύμβασης της χώρας με τους δανειστές.  «Μαύρη ημέρα» για την Ελλάδα και το Κοινοβούλιο χαρακτήρισε η πρόεδρος της Βουλής κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου τη συζήτηση στην ολομέλεια για τα προπαπαιτούμενα της νέας σύμβασης της χώρας με τους δανειστές.





Η λύση για την Ελλάδα προϋποθέτει  τη διαγραφή του χρέους είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου η οποία επικαλέσθηκε – για μια ακόμη φορά-, δηλώσεις εμπειρογνωμόνων της επιτροπής για το χρέος.
Η πρόεδρος της Βουλής είπε ότι δεν έχουμε δικαίωμα το «Όχι» του λαού να το κάνουμε «Ναι» με την ψήφο μας ούτε να το ερμηνεύουμε υπό προϋποθέσεις. «Το «Όχι του λαού δεν ήταν «Όχι» υπό προϋποθέσεις, δεν ήταν «Όχι» με αστερίσκους, είπε χαρακτηριστικά.
Ο κυρία Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για πραξικόπημα κατά της Ελλάδας και της κυβέρνησης, αναφερόμενη σε «ωμό εκβιασμό σε βάρος της χώρας».
Ειδικότερα, αναφερόμενη στα μνημόνια επισήμανε ότι συνιστούν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και κοινωνική γενοκτονία.
Θεωρώ ότι το Κοινοβούλιο πρέπει να αποτρέψει το σχέδιο της αριστερής παρένθεσης, είπε. Εν τούτοις,  τόνισε πως αν η Βουλή δεν αντισταθεί στο σημερινό εκβιασμό δεν θα αντισταθεί και στους επόμενους.
Το σχέδιο των δανειστών  θέλει τον λαό να χάνει τα ερείσματά του. Θέλει να επιστρέφουν αυτοί που κατέστρεψαν τον τόπο. Ουδείς δικαιούται να προσποιείτε ότι δεν το βλέπει, τόνισε και κατέληξε:
Την κυβέρνηση και τον λαό τον στηρίζει το «Όχι» στη σημερινή ψηφοφορία.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.