Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Ψωμι και Ελια,και Tσιπρα Βασιλια! Επιβεβαιώνονται τα Αρθρα του Σπυρου Πριφτη!!!

Ρε πως αλλαζουν η Καιρη! Ποιος φανταζοτανε οτι ο Συριζα θα υπεγραφε νεο Μνημονιο με τους δανειστές μας,
χειροτερο και απο τα 2 προηγουμενα Μνημονια Νο1 ΠΑΣΟΚ, Νο2 ΝΔ!


Για την ακρίβεια,υπαρχει καποιος που προέβλεψε ακριβώς,ολο αυτο το θεατρο του παραλογου,που ζουμε τις τελευταιες μερες,
με την μετάλλαξη του Συριζα,απο την Καταργηση των Μνημονίων με ενα νομο,και σε ενα αρθρο, στο Μνημονιακό Συριζα,που κατεβαζει στην Βουλη




Μνημονιακα νομοσχεδια,που τα Ψηφίζουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ!!! Το αστειο τις υποθεσεις,ειναι οτι κατα τ αλλα, η κακη Αριστερη πλατφορμα φταιει για ολα,
που δεν ειχε plan b, και συνωμοτουσε υπερ της δραχμης! Εφνιδιαστηκε ο Τσιπρας,στο τελος το καταλαβε το σχεδιο της Αριστερης πλατφορμας!
Ο κοσμος τοχει τουμπανο,και ο Τσιπρας κρυφο καμαρι!

Ποιος Προεβλεψε ολα αυτα τα γεγονοτα που συμβαινουν στην Ελλαδα? Εγω με τα Αρθρα μου!
Απο της 25 Φεβρουαριου 2015, Εχω προειδοποιηση για τα δυσαρεστα που Ερχονται,με Αρθρο μου,με τιτλο:Το Μνημόνιο 3 θα είναι το Άδοξο Τέλος του ΣΥΡΙΖΑ! Βράζει η Ελληνική Κοινωνία! Έρχονται Αναταραχές με βίαιες Διαδηλώσεις!

Επισης σε ενα αλλο αρθρο μου ,στις 30 Μαρτίου 2015  με τιτλο: Ρήξη με τους Δανειστές μας; Ποια ρήξη? Αϊ στο καλο γελάσαμε!
Αναφέρομαι στις δηθεν σκληρες  διαπραγματευσεις που εκανε ο Συριζα.......με τα αποτελεσματα,αντις της ρηξης,στο Ναι σε ΟΛΑ!


Σε μια προσφατη  συνεντευξη μου, εφ ολης της υλης στο Κερκυραικο καναλι-Corfu Channel, αποκαλύπτω ολα τα Μεγα Λαθη που επραξε ο Συριζα!
H ενδιαφερον Συνεντευξη ξεκινα στο Βιντεο στα 12 λεπτα (προχωρήστε το Βίντεο στο 12:10 ) δείτε το Βιντεο εδω: https://www.youtube.com/watch?v=rk_YKIWnBbU
Επισης διαβαστε ολο το αρθρο-δημοσιευμα με τιτλο: Αυτες ειναι η Αληθειες για το Συριζα! Συνεντευξη Αποκαλυψη του (Σπυρου Πριφτη) στο Κερκυραικο καναλι-Corfu Channel! 
Δειτε εδω: https://plus.google.com/+spyrospriftis/posts/1faDBGm9BS7 

Ολοι πιστευουν οτι εγινε πραξικοπημα,εναντια της χωρα μας απο την ΕΕ!.....Ετσι μας λεει ο Τσιπρας! Πραξικοπημα δεν εγινε! Μονο η γερμανια και τα Κρατη δορυφοροι του 
ΚΟΛΟΥ υποστήριζαν το GREXIT! Το πραγματικο πραξικοπημα εγινε απο τον ιδιο τον Τσιπρα......Εναντια στην Χωρα του....και στο ιδιο το Κομματου!

Ακομα και τα ΜΜΕ της διαπλοκης,που πολέμησαν το Δημοψήφισμα,και  ταχθηκαν ανοιχτα υπερ του ΝΑΙ,μετα την υπογραφη Τσιπρα στο Μνημονιο 3, αρχισαν να  τον υμνουνε!
Λενε σαν δικαιολογία τωρα....Ας μας φερει η Αριστερη πλατφορμα, μια ρεαλιστικη προταση! Σοβαρα!!! Για διαβαστε εδω: Κρούγκμαν: «εγώ ποντάρω τα λεφτά μου στο Grexit» -Είναι σοκαριστικό ότι δεν είχαν σχέδιο Β 

Με τη φράση «εγώ ποντάρω τα λεφτά μου στο Grexit», ο νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν, όχι μόνο δεν βλέπει την Ελλάδα να βρίσκει τον δρόμο της ...
στην Ευρώπη, αλλά πιστεύει ότι όποια τακτική κι αν ακολουθηθεί η έξοδος από την Ευρωζώνη είναι μονόδρομος. Μιλώντας στο CNN, σημειώνει ότι στην Ελλάδα , οποια κι αν είναι η τακτική που θα ακολουθηθεί εγώ ποντάρω τα χρήματα μου στο Grexit». "Υπερεκτίμησα την ελληνική κυβέρνηση"  "Οι Έλληνες πίστευαν ότι απλώς μπορούσαν να καταφέρουν καλύτερους όρους χωρίς να έχουν σχέδιο Β. Τα νέα μέτρα είναι ακόμη χειρότερα βεβαίως! Πρόκειται για μια κατάσταση χωρίς ελπίδα, ούτως ή άλλως". 

Γι Αυτό Έλληνα Ξυπνα,και σηκω απο το καναπε.....Αντιστασου,βγες στους Δρομους,αλλιως ουτε καναπε να καθεσε δεν θα εχεις πια, οταν σου κατασχεσουν το Σπιτι!



Αρθρο Σπυρος Πριφτης    email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις