Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Τις προθέσεις της ενόψει εκλογών ανακοινώνει η Ζωή

Ανοίγει τα χαρτιά της η Ζωή Κωνσταντοπούλου και αποκαλύπτει το επόμενο βήμα της προς τις κάλπες.

Συνέντευξη Τύπου θα δώσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στις 4 το απόγευμα, στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ,  κατά την οποία αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά της για το αεπόμενο πολιτικό της βήμα.



Όλα δείχνουν, πάντως, ότι η κα Κωνσταντοπούλου, μετά το επεισοδιακό «διαζύγιο» από τον ΣΥΡΙΖΑ,  οδεύει προς τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη ο οποίος έχει ήδη, προαναγγείλει τη συμπόρευση με την πρώην πρόεδρο της Βουλής.

Ο κ. Λαφαζάνης μιλώντας χθες στον ΣΚΑΪ για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, διευκρίνισε ότι είναι οριστική η συμπόρευσή της με τη Λαϊκή Ενότητα, απλώς δεν έχει οριστικοποιηθεί η μορφή της συμπόρευσης αυτής.

Ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του χαρακτήρισε θλιβερό το γεγονός ότι η Ζωή Κωνσταντόπουλου είχε κατηγορήσει την παραιτηθείσα κυβέρνηση ότι τα είχε βρει με τη διαπλοκή. Σε ερώτηση αν θεωρεί πως ήταν λάθος του να προτείνει την κ. Κωνσταντοπούλου για πρόεδρο της Βουλής, ο κ. Τσίπρας απάντησε ότι «είμαι από αυτούς που δεν διστάζω να αναγνωρίσω τα λάθη μου». «Έχει η Ζωή γυρίσματα» είπε προσθέτοντας ότι «τις τελευταίες μέρες των διερευνητικών εντολών η κ. Κωνσταντόπουλου έτυχε απρόσμενης αναγνώρισης τόσο από τη Δεξιά όσο και από τα πολύ Αριστερά».

Το Σάββατο κατά την ομιλία του στην πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στην πρόεδρο της Βουλής, μίλησε για «θέατρο του παραλόγου σε ζωντανή μετάδοση από τις επιτροπές της Βουλής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις