Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Κορμός σοκολάτας (μωσαϊκό)

εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το γάλα με τη ζάχαρη. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο, το κακάο, το κονιάκ και τα μπισκότα. Ανακατεύουμε καλά.

Απλώνουμε μια λαδόκολλα και αδειάζουμε το μείγμα στο κέντρο και ρολάρουμε σφιχτά δημιουργώντας έναν κορμό.
Τοποθετούμε τον κορμό στην κατάψυξη για 3 ώρες.
Σερβίρουμε κόβοντας σε ροδέλες και γαρνίρουμε με φιστίκι Αιγίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.