Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Αποκαλύφθηκαν Συκοφαντίες Αλβανίας κατά Ελλάδας

Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος
Σε άρθρο της αλβανικής ε/φ SOT, αναφέρεται μεταξύ των άλλων ότι,  « Η αλβανική κυβέρνηση, συνειδητά, επιβαρύνει τη θέση της στις σχέσεις με τη διεθνή κοινότητα. Ο υπουργός
εσωτερικών Σαϊμίτ Ραχίρι, επιβεβαίωσε και υποστήριξε τις δηλώσεις του Π/Θ Έντι Ράμα, σύμφωνα με τις οποίες, οι περισσότεροι αλβανοί που ζητούν άσυλο στη Γερμανία, φεύγουν από την Ελλάδα, όπου ήταν μετανάστες.
Στο μεταξύ για το θέμα αυτό, ήρθε η διάψευση από τις αρμόδιες γερμανικές αρχές. Το Γερμανικό Ομοσπονδιακό Γραφείο Μετανάστευσης και Ασύλου (BAMF), με ανακοίνωση του διευκρινίζει ότι δεν διαθέτει κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει ότι η πλειοψηφία των Αλβανών που ζητούν άσυλο στη Γερμανία είναι μετανάστες στην Ελλάδα και εγκαταλείπουν την Ελλάδα για τη Γερμανία λόγω της ελληνικής οικονομικής κρίσης.
H BAMF στην ανακοίνωσή της διευκρινίζει ότι η αλήθεια είναι διαφορετική. «Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει ότι η πλειοψηφία των Αλβανών που ζητούν άσυλο στη Γερμανία είναι πρώην μετανάστες από την Ελλάδα. Ίσως χρησιμοποιούν την Ελλάδα ως σημείο τράνζιτ. Από τις συνεντεύξεις που διενεργεί το παραπάνω Γραφείο όμως, προκύπτει ότι η πλειοψηφία εκείνων που ζητούν άσυλο από την Αλβανία, είναι αυτόχθονες αλβανοί που ζουν σε περιοχές της Αλβανίας με χαμηλή οικονομική ανάπτυξη».
Αυτά για την αποκατάσταση μιας ακόμα αλήθειας, σχετικά με τα ψέματα που χρησιμοποιούν οι Αλβανοί για να παρουσιάσουν την Ελλάδα ένοχη σε πολλαπλά πεδία. Είναι μια πάγια τακτική τους που βλέπουμε και στα πρόσφατα γεγονότα της καταστροφής της εκκλησίας του Αγίου Αθανασίου στους Δρυμάδες, αλλά και σε όλο το αλυτρωτικό σχέδιο που έχουν θέσει σε εφαρμογή εδώ και καιρό. Αυτό που φαντάζει εντυπωσιακό είναι ότι έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν τόσο πολύ, που και παραδοσιακοί τους σύμμαχοι αρχίζουν να τους αδειάζουν, έπεται και συνέχεια.
Χρήστος Καλογερόπουλος – Βαλκάνιος
Στρατηγικός Αναλυτής
Εξειδικευμένος σε Θέματα Διεθνούς Ασφάλειας
στη ΝΑ Μεσόγειο

Πηγή: pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.