Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Βενιζέλος: Απατηλό και επικίνδυνο το παράλληλο πρόγραμμα του κ. Τσίπρα

«Δεν πρόκειται να συμβεί τίποτε διαφορετικό από αυτό που συνέβη με την ιστορία του παράλληλου νομίσματος του κ. Βαρουφάκη», υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. 

«Θλιβερό» σε σχέση με το «πανηγυρικό», «γενναιόδωρο» και «ανεύθυνο» πρόγραμμα της
Θεσσαλονίκης, χαρακτήρισε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, το σχέδιο προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Το παράλληλο πρόγραμμα του κ. Τσίπρα είναι τόσο απατηλό και τόσο επικίνδυνο, όσο και το παράλληλο νόμισμα του κ. Βαρουφάκη», ανέφερε ο κ. Βενιζέλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9» του ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά την πρώτη ημέρα λειτουργίας του.

«Τώρα βλέπω ότι το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι το Μνημόνιο και πίσω από κάθε μνημονιακό μέτρο υπάρχει το λεγόμενο παράλληλο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, σε μία προσπάθεια υπονόμευσης των δεσμεύσεων, εξομάλυνσης, διόρθωσης, που στην πραγματικότητα είναι μια νέα πολιτική εξαπάτηση. Διότι δεν πρόκειται να συμβεί τίποτε διαφορετικό από αυτό που συνέβη με την ιστορία του παράλληλου νομίσματος του κ. Βαρουφάκη, που ήταν υπουργός του κ. Τσίπρα. Δηλαδή, από την περιπέτεια του παράλληλου νομίσματος, που θα οδηγούσε τη χώρα στην ταπείνωση, στη γενικευμένη πτώχευση», πρόσθεσε. 

Ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε «αστειότητες» τα περί αυτοδυναμίας που ζητάει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, του καταλόγισε «αλαζονεία» και «θράσος» και τάχθηκε υπέρ του σχηματισμού μιας κυβέρνησης ευρείας συνεργασίας και συσπείρωσης όλων των δημοκρατικών ευρωπαϊκών δυνάμεων. Σίγουρα πρέπει, είπε, να είναι μέσα ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ και μπορούν το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις