Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

«Δημοκρατική Συμπαράταξη» η συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ

Την εκλογική συνεργασία ανακοινώνουν σήμερα η Φώφη Γεννηματά και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Τι είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ για τη διαφοροποίηση του Φώτη Κουβέλη.


Την εκλογική συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ ανακοινώνουν, το μεσημέρι, η  Φώφη Γεννηματά και ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος σε κοινή συνέντευξη Τύπου. 


Η ονομασία του συνεργατικού κόμματος θα είναι Δημοκρατική Συμπαράταξη και από κάτω θα φαίνονται τα εμβλήματα του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.

Την εκλογική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ ενέκρινε κατά πλειοψηφία η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ, παρά τις διαφωνίες του Φώτη Κουβέλη και 31 μελών της. Ο Φώτης Κουβέλης δεν πρότεινε σύμπραξη με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά αναμονή, δηλαδή να μην κατέβει η ΔΗΜΑΡ στις εκλογές.    

"Εμείς κάνουμε αυτό που δεν τολμούν να κάνουν πολλές δυνάμεις", σημείωσε ο πρόεδρος του κόμματος καλώντας κι άλλες δυνάμεις για μια ευρεία συμπαράταξη.

Στη  συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ αποφασίστηκε η συμπαράταξη με το ΠΑΣΟΚ, με την οποία ωστόσο διαφωνούν 30 μέλη της και ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος αναφέρθηκε στην διαφοροποίηση του κ. Κουβέλη, σημειώνοντας πως η τοποθέτηση του δεύτερου αφορούσε στη μη κάθοδο της ΔΗΜΑΡ στις εκλογές.

"Οι ατομικές πορείες δεν αφορούν τη ΔΗΜΑΡ", τόνισε , εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι το κόμμα θα είναι η τρίτη δύναμη στις εκλογές και την επόμενη μέρα θα οδηγηθεί σε μια προοδευτική κατεύθυνση η πολιτική της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις