Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Βασάνιζαν σεξουαλικά για ώρες, 14χρονη συμμαθήτρια τους και μετά ανέβασαν τις φωτογραφίες στο ιντερνετ


Την υπέβαλαν σε σεξουαλικά βασανιστήρια και ένας από αυτούς ανέβασε τις φωτογραφίες και σχολίασε: «Δεν υπάρχει κανένας νόμος για εμάς»

Το περιστατικό συνέβη στην Πόλη Πσκόβ της Ρωσίας. Οι 4 ανήλικοι πήγαν σε ένα πάρτι κάποιου συμμαθητή τους. Εκεί άρχισαν να πειράζουν μια 14χρονη κοπέλα που πήγαινε σε άλλο τμήμα στο σχολείο τους.



Κάθισαν όλοι μαζί και κάποια στιγμή οι 4 άρχισαν να πίνουν και να δίνουν συνέχεια ποτά και στην 14χρονη. Αφού την μέθυσαν για τα καλά, την έβαλαν στο αυτοκίνητο του ενός (που είχε πάρει κρυφά από τον πατέρα του) και την πήγαν σε ένα ερημικό πάρκο.
Στο πάρκο την υπέβαλαν για ώρες σε ότι σεξουαλικό βασανιστήριο και διαστροφή μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους. Η κοπέλα υπό την επήρεια του αλκοόλ δεν είχε καθόλου αντιστάσεις και δεχόταν αδιαμαρτύρητα ότι της έκαναν.
Με τη σειρά ένας ένας έπαιρνε το κινητό του και τραβούσε φωτογραφίες και βίντεο των όσων έκαναν στο κορίτσι. Αυτή η κόλαση για την 14χρονη συνεχίστηκε μέχρι το πρωί, οπότε άρχισε να συνέρχεται από το μεθύσι.
Τότε οι 4 της έδειξαν τα βίντεο και τις φωτογραφίες και της είπαν πως θα τα ανεβάσουν στο διαδίκτυο. Όπως και έκαναν τελικά ύστερα από λίγες ώρες. Μάλιστα ο ένας έγραψε σχόλιο στον λογαριασμό του: «Δεν υπάρχει κανένας νόμος για εμάς». Σε μια από τις φωτογραφίες που διέρρευσε, φαίνονται οι 4 να ποζάρουν και η κοπέλα να κρύβει το κεφάλι της.
Και οι 4 δράστες σύμφωνα με την αστυνομία είναι γόνοι «σοβαρών», «καλών» και πλούσιων οικογενειών της πόλης του Πσκοβ. Ίσως για αυτό να νόμιζαν ότι είναι υπεράνω νόμων. Η αντίδραση όμως της αστυνομίας ήταν άμεση. Τους συνέλαβε.
Ο Pavel Astakhov, υπεύθυνος του «συνηγόρου του παιδιού» δήλωσε πως θα απαιτήσει την παραδειγματική τιμωρία των 4 αγοριών. Αν και η νομοθεσία απαγορεύει σε ανήλικους να μεταφερθούν σε φυλακές, εντούτοις ο Pavel Astakhov, θα προτείνει στο δικαστήριο τον εγκλεισμό τους σε ειδική πτέρυγα.
«Το χειρότερο από όλα» είπε ο Astakhov, «είναι πως οι 4 δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχουν κάνει. Νομίζουν πως όλα στη ζωή είναι μια επίδειξη».
Στον παιδοψυχολόγο που εξέτασε και θα συνεχίσει να εξετάζει την 14χρονη, η κοπέλα είπε πως ο νους της είχε σταματήσει. Νόμιζε ότι ζούσε όνειρο. Το αλκοόλ την έκανε να μην μπορεί να σκεφτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις