Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Μήνυμα προς τους Ελληνοκυπρίους, Σεπτέμβριος 2015


ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΥΠΡΟΥ! 2016-2017
Μήνυμα προς τους Ελληνοκυπρίους, Σεπτέμβριος 2015

Πολύ πρόσφατα, σε ένα ταξίδι βολιδοσκόπησης και αναγνώρισης στην Κύπρο, με αξίωσε ο Θεός και έκανα πραγματικότητα μια έντονη επιθυμία που είχα από πολλά
χρόνια:  Έκανα ένα ολοήμερο οδοιπορικό στα -- κατεχόμενα από τους Τούρκους -- εδάφη της βόρειας Κύπρου! Στενοί συγγενείς της συζύγου μου προσφέρθηκαν με πολύ προθυμία και αγάπη να μας «ξεναγήσουν», μιας και οι ίδιοι είναι πρόσφυγες του 1974, από το Μαραθόβουνο, και έχουν ήδη πάει στην «απέναντι πλευρά» κάμποσες φορές…




Η μοίρα μου έπαιξε τέτοια παιχνίδια που παντρεύτηκα Κύπρια της Αγγλίας, όχι της Κύπρου. Οι συγγενείς όλοι ήταν Κύπριοι. Είτε στην Αγγλία είτε στην Κύπρο, όλοι οι εξ αίματος συγγενείς ήταν «κουμπάροι», οπότε η κουμπαριά πήγαινε σύννεφο όλ’ αυτά τα χρόνια κι έτσι είχα πολύ στενή επαφή με το νησί, από πάσης πλευράς.

Έβγαλα περίπου 280-300 φωτογραφίες σε μία ημέρα. Είδα πράγματα και θαύματα! Έγινα αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας πολλών, τα οποία αν δεν τα έβλεπα δεν θα τα πίστευα. Δε θα υπεισέλθω σε λεπτομέρειες γιατί όλοι έχουν γνώση του τι συμβαίνει στην Κύπρο. Για να αποφύγουμε χρονοτριβές θα αναφέρω μόνο συμπεράσματα, εξ ου και ο σκοπός του παρόντος μηνύματος.

Το μήνυμα κατατίθεται με τόλμη, ειλικρίνεια και ευθύτητα και όποιος θέλει ας το απορρίψει. Όποιος θέλει ας το προωθήσει όπου θέλει, ακόμη και σε υψηλά κλιμάκια πολιτικοστρατιωτικής ηγεσίας στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Μέχρι τώρα όμως μιλούσε ο ιδιώτης, έτσι για ένα μικρό πρόλογο. Από δω και πέρα μιλάει ο στρατιωτικός που έχει δει πολλά και έχει ψάξει πολύ, που βλέπει την πραγματικότητα πίσω απ’ αυτό που φαίνεται και, δυστυχώς, έχει δικαιωθεί σε πολλές περιπτώσεις…

Τα συμπεράσματα ας μου επιτραπεί να είναι ολόδικά μου, κι αν κάνω λάθη χρεώστε το. Η ιστορία θα δείξει, σύντομα μάλιστα. Αν όμως βγουν αληθινά τότε…

Αγαπητοί μου Ελληνοκύπριοι της νότιας Κύπρου,

μέσα στους επόμενους 12-15 μήνες, δηλαδή μέχρι το τέλος του 2016 (δίνω κι ένα περιθώριο αρχές του 2017, έτσι για να πω ότι είμαι άνθρωπος φθαρτός με λάθη και όχι θεός, για να προλάβουμε τις κατηγορίες), το Κυπριακό πρόβλημα θα λυθεί «δια της βίας», με πόνο και δάκρυ από την πλευρά σας!

Το έδαφος από την «απέναντι» πλευρά είναι έτοιμο για την λύση και σας περιμένει…

Όλο το πάζλ έδεσε όταν έβλεπα συνταρασσόμενος και έκπληκτος για 2 ώρες σχεδόν τις χιλιάδες, ναι, καλά το διαβάσατε, τις χιλιάδες των νεόκτιστων, μοντέρνων, ανθρώπινων και όμορφων διαμερισμάτων-μονοκατοικιών, είτε μεμονωμένα είτε σε μεγάλα συγκροτήματα! Αναφέρομαι κυριολεκτικά σε έναν οικοδομικό οργασμό σε όλο το παράλιο βόρειο τμήμα των κατεχομένων, ξέρετε, τον μοναδικό παράδεισο στη Μεσόγειο τον οποίο όλως τυχαίως τον άρπαξαν τα τουρκικά στρατεύματα το 1974.

Ξαναλέω, για περίπου 2 ώρες έβλεπα σοκαρισμένος έναν οικοδομικό οργασμό στο βόρειο τμήμα της Κύπρου, στα παράλια από τη χερσόνησο (Δαυλό-Ακανθού) μέχρι την Κερύνεια, με ολόφρεσκα, νέα, πανέμορφα, μοντέρνα διαμερίσματα ή μονοκατοικίες, πάρα πολλά τύποις εξοχικού.

Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις, υπήρχαν ολάκερα χωριά από νεόκτιστα μοντέρνα σπίτια μέσα σε τοίχο, με… ιδιωτική είσοδο και πύλη. Μέσα και στο βάθος έβλεπες δρόμους ασφάλτινους, σπίτια με όμορφες αυλές και χώρους parking. Μια όμορφη πόλη, ένας όμορφος συνοικισμός θα έλεγα, έτοιμος για ιδιοκατοίκηση. Συνοικισμούς που δύσκολα συναντάς στην Ελλάδα αλλά μόνο σε πλούσιες συνοικίες μεγάλων πρωτευουσών του δυτικού κόσμου.  

Τα πάζλ έδεσε ακόμη περισσότερο όταν έβλεπα ότι, όλα τα προαναφερόμενα σπίτια ήταν και είναι ΑΔΕΙΑ!

Στη συντριπτική πλειοψηφία (ανθρωπίνως εκτιμώ κατά 95-98%), ήταν άδεια. Λίγα έως ελάχιστα σπίτια ήταν κατοικημένα από όλα όσα αναφέρθηκαν μέχρι εδώ. Σε πολύ λίγα σπίτια υπήρχαν σημάδια κατοίκησης (ανοιχτά παράθυρα, μπαλκόνια, αυτοκίνητο παρκαρισμένο στο δρόμο, αυλές με λουλούδια κλπ.)

Σύμφωνα με πολλές ζώσες πληροφορίες και ερωτήσεις μας, όλος αυτός ο οικοδομικός οργασμός ξεκίνησε από το 2004-2005 και εντεύθεν, την περίοδο δηλαδή που η Κύπρος εισήλθε επίσημα στην ΕΕ.

Ηγέτιδες δυνάμεις στην οικοδομική πανδαισία ήταν και είναι δύο κατασκευαστικές εταιρείες: Η Carringtoncyprus (http://www.carringtoncyprus.com/) και η Kensington Development Group (http://cyprus-invest.com/Dev2Go.web?id=225591).

Προφανώς, δόθηκε η «εντολή» (από ποιούς;) να ξεκινήσουν να χτίζουν γιατί προσχεδιάζονταν η λύση του Κυπριακού για το 2015-2016, μετά το οικονομικό κραχ! Αναμείνατε και συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω…

Ένα άλλο παράδοξο στο βόρειο τμήμα της Κύπρου είναι ότι, πλην της Κερύνειας και της κατεχόμενης Λευκωσίας, όλο το υπόλοιπο κομμάτι δίνει την εντύπωση, ακόμη, ενός τριτοκοσμικού κράτους. Ειδικά δε στα χωριά, ο χρόνος σταμάτησε το 1974, με ό,τι αυτό συνεπάγεται πολιτισμικά. Οι έποικοι που ζουν κατά πλειοψηφία στα χωριά ζουν ακόμη στο 1974, ίσως και παλαιότερα, όπως ζούσαν στα βάθη της Ανατολίας. Άνθρωποι που ζουν στο Αφγανιστάν ή στη Σομαλία! Καμία εξέλιξη, κανένα ενδιαφέρον καλυτέρευσης της ζωής τους, καμία επένδυση από το τουρκοκυπριακό ψευδοκράτος στην «επαρχία»…

Ο Μαραθόβουνος για παράδειγμα, που σήμερα ονομάζεται Ulukisla, έχει μείνει υποανάπτυκτος, με σπίτια φτωχικά και κατοίκους αλλά Αφγανιστάν.
Το βόρειο τμήμα της Κύπρου παραμένει στην πλειοψηφία του σε έναν Μεσαίωνα, ενώ η Κύπρος που ξέρουμε όλοι, το νότιο τμήμα της δηλαδή, ζει στην Ευρώπη. Το επίπεδο ζωής δε των Ελληνοκυπρίων, αν κρίνει κανείς από τα σπίτια τους, τον τρόπο ζωής τους, τη… νοοτροπία τους, τα χρήματα που ξοδεύουν και που τα ξοδεύουν και πως τα ξοδεύουν, απέχει παρασάγγας από πολλών Ευρωπαίων!

Τολμάται να ειπωθεί πως, το «χαστούκι» των τραπεζικών ελέγχων και οι περιουσίες που χάθηκαν εν μία νυκτί το Μάρτιο του 2013 δεν έβαλε μυαλό στον Κυπριακό ελληνισμό και ζουν ακόμη στην «κόσμο» τους! Με όλο το θάρρος της γνώμης και της ελευθερίας της έκφρασης, όσο αυτή υπάρχει και όσο μου το επιτρέπουν οι Ελληνοκύπριοι που διαβάζουν τούτες τις γραμμές, κι ας με συγχωρήσουν… Δεν το λέω από κακή πρόθεση αλλά μόνο για καμπανάκι.

Το κερασάκι στην τούρτα αποτέλεσε η ολοκλήρωση του «έργου του αιώνα», το οποίο όσο ήμασταν στην Κύπρο έκανε τα τελευταία βήματά του. Μέσα στο καλοκαίρι του 2015, ολοκληρώθηκε η μεταφορά πόσιμου νερού από το νότιο τμήμα της Τουρκίας προς τα κατεχόμενα, μέσω ογκωδών υποθαλάσσιων σωλήνων. Ένα τεράστιο και πρωτότυπο παγκοσμίως έργο, με αγωγούς μήκους 107 χιλιομέτρων, από τους οποίους τα 80 χιλιόμετρα είναι υποθαλάσσιοι σε βάθος 250 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας!

Το μισό νερό προορίζεται να είναι πόσιμο και το άλλο για άρδευση-γεωργία-ανάπτυξη.

Ενώ εμείς ησυχάζαμε και κοιμόμασταν τον νήδυμο, τόσο η ελληνική όσο και η κυπριακή κυβέρνηση, οι Τούρκοι εργάζονταν εντατικά και ξεκίνησαν να δουλεύουν από τα τέλη της δεκαετίας του 2000. Με πρόγραμμα, οργανωτισμό, μεθοδικότητα και πολιτική οξυδέρκεια…

Δηλαδή, μαζί με τον οικοδομικό οργασμό του 2005-2006 ξεκίνησε παράλληλα και το έργο υδροδότησης των κατεχομένων. Σημειωτέον ότι, οι τεράστιοι σωλήνες νερού κατασκευάστηκαν στη Γερμανία. Να φανταστεί μόνο μπορεί κανείς το χρόνο που χρειάζεται για την κατάστρωση των σχεδίων, τη λήψη πολιτικής απόφασης, της παραγγελίας, του χρόνου κατασκευής, της μεταφοράς από Γερμανία σε Τουρκία και βόρεια Κύπρο…

Μιλάμε για το απαύγασμα της προγραμματισμένης στρατηγικής και πολιτικής εκ μέρους των Τούρκων! Πόση πολιτική οξυδέρκεια λοιπόν ή πόσο μεγάλος προγραμματισμός γεγονότων ΑΠΟ ΠΡΙΝ; Εργάζονταν για μετά από 10-12 χρόνια, όταν θα έρχονταν η λύση του Κυπριακού από… ανάγκη.

Αναμένεται σοβαρό πρόβλημα με το νερό του νότιου τμήματος της Κύπρου! Πρόβλημα που θα είναι «τεχνητό» και θα δημιουργήσει την ανάγκη να βρεθεί νερό. Πρόβλημα «τεχνητό» με την άρδευση, την ανάπτυξη και την πόση, δηλαδή οι Ελληνοκύπριοι ίσως διψάσουν επικίνδυνα ή αρρωστήσουν από το μη διαθέσιμο νερό του νότιου τμήματος της Κύπρου.

Αναλύσεις και ανακοινώσεις για το έργο του αιώνα, όπως ονομάστηκε από τους Τούρκους βρίσκονται, ενδεικτικά, εδώ:

Επίσης, ένα περιεκτικό video στην αγγλική γλώσσα βρίσκεται εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=-l1EGkCoNrY

Ως από μηχανής θεός η βοήθεια και η λύση θα έρθει από τους Τουρκοκύπριους και την Τουρκία, οι οποίοι θα προσφέρουν νερό. Ήδη η (νότια, δηλαδή «εμείς») Κύπρος χορηγεί ηλεκτρικό ρεύμα στο βόρειο τμήμα εδώ και λίγα χρόνια. Οι εντόπιοι Ελληνοκύπριοι είναι εξοργισμένοι με την πολιτική της κυβέρνησης Αναστασιάδη να παρέχει δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια στα κατεχόμενα, όλο το νησί βουίζει από κατακραυγή και απογοήτευση. Οπότε, δίνουμε ρεύμα, (θα) μας δίνουν νερό, ο γάμος έγινε! Το’ να χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δυό το πρόσωπο. Τους έχουμε ανάγκη, μας έχουν ανάγκη, να τα βρούμε τότε στο Κυπριακό, αφού είμαστε όλοι παιδιά του ίδιου θεού και ζούμε στον ίδιο χώρο, τι μας χωρίζει;

Οι έντονες κινητοποιήσεις στο Κυπριακό είναι ο προάγγελος της λύσης. Πολλοί εντόπιοι Κύπριοι, στις μεταξύ μας συζητήσεις, έλεγαν πως τέτοιες κινητοποιήσεις γίνονταν πάντα. Κάθε χρόνο, κάθε Άνοιξη, κάθε Φθινόπωρο. Δεν τους πιστεύουν πια…

Έτσι θα έλεγα κι εγώ ίσως, ότι μας δουλεύουν και το Κυπριακό διαιωνίζεται εντέχνως.  Έτσι θα έλεγα κι εγώ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ τον οικοδομικό οργασμό στο βόρειο τμήμα!

Τώρα που τα είδα όμως, τώρα που ρώτησα, μίλησα με ανθρώπους, έψαξα στον τοπικό τύπο, στο διαδίκτυο, άκουσα πολλές ιστορίες και εμπειρίες εντόπιων Ελληνοκυπρίων (και προσφύγων που έφυγαν τον Ιούλιο του 1974 μόνο με τη σαγιονάρα τους και τα 2 μωρά στο χέρι!), τώρα είμαι πεπεισμένος ότι το Κυπριακό θα λυθεί δια της «βίας».

Έχουμε όμως ένα θέμα-«αγκάθι» που πολύ ορθά το έθεσε ένας πανάξιος Ελληνοκύπριος και μορφωμένος στις ΗΠΑ νέος: Πρέπει να εξισωθεί το ανώτατο επίπεδο διαβίωσης των Ελληνοκυπρίων του νότου με το… τριτοκοσμικό των Τουρκοκυπρίων του βορρά. Δηλαδή, ακόμη κι αν επέρχονταν ανώδυνη λύση στο Κυπριακό, το επίπεδο ζωής του νότου είναι εξωπραγματικό για τους «βόρειους». Θα υπήρχαν με μαθηματική βεβαιότητα προβλήματα κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά. Μια άνιση κοινωνία σ’ ένα νεοτεχθέν κράτος δηλαδή…

Να παρεισφρήσουμε εδώ πως, κατά ζώσες πληροφορίες, ήδη μεγάλος αριθμός πλούσιων Τουρκοκυπρίων του «βορρά» ζει, εργάζεται και στέλνει τα παιδιά του σε ακριβά ιδιωτικά σχολεία της Λευκωσίας! Δηλαδή, τύποις ζουν και λέγονται Τουρκοκύπριοι αλλά το χρήμα τους επιτρέπει να γεύονται τα καλά του δυτικού τρόπου ζωής των Ελληνοκυπρίων. Μπαινοβγαίνουν δηλαδή στη Λευκωσία καθημερινά, από τα κατεχόμενα και αντιστρόφως.

Πως θα λυθεί το πρόβλημα αυτό;

Όταν καταρρεύσει το σύμπαν, με το επερχόμενο κραχ, που θα διαλύσει την οικονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ, μαζί και των Ελληνοκυπρίων! Οι οποίοι δε, ας με συγχωρήσουν όσοι το διαβάζουν, ζουν ακόμη στον ονειρώδες και πλούσιο κόσμο τους προ του Μαρτίου του 2013!

Και για να αποφευχθεί από τους αγαπημένους μας Ελληνοκυπρίους κάθε αίσθημα αντιδικίας και αντεκδίκησης σχετικά με τα γραφόμενα εδώ ή μας πουν «δεν βλέπετε τα χάλια σας στην Ελλάδα;», είμαι αναγκασμένος να ανοίξω και μια μεγάλη παρένθεση που αφορά στην Ελλάδα: Σύμφωνα με ζώσα και αξιόπιστη πληροφορία από παλιό άτομο στην… Αστυνομική Διεύθυνση της Κύπρου, η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει ΜΕΧΡΙ τις αρχές του 2016!! Μου το είπαν κατάμουτρα πριν προλάβω να πω τίποτα! Αμέσως μετά τους τυπικούς χαιρετισμούς και πριν προλάβω να  πω εγώ κάτι σχετικά με την Ελλάδα… Κλείνω την παρένθεση και όσοι εννόησαν εννόησαν. Ήδη ειπώθηκαν πολλά και σε τούτη την χιλιοβασανισμένη χώρα μέσω του διαδικτύου, χιλιάδες άρθρα και προειδοποιήσεις, αλλά η πορεία των πράξεών μας δείχνει ότι μας χρειάζονται κι άλλα χαστούκια.

Συνεχίζοντας λοιπόν επί του Κυπριακού, δείτε εδώ και θα συμπληρώσετε το πάζλ μόνοι σας:





Τα άδεια σπίτια στα κατεχόμενα προορίζονται για τους Ελληνοκυπρίους που θα ζητήσουν τις περιουσίες τους πίσω με τη λύση του Κυπριακού (ανταλλαγές), τους φτωχούς και άστεγους/άνεργους Ελληνοκύπριους μετά το κραχ, τους Ευρωπαίους που θα θελήσουν να αποσυρθούν στην Κύπρο αγοράζοντας σπίτια-λαχείο σε τιμή σοκ και τους ευκατάστατους Τούρκους, που ήδη καλοβλέπουν τα εδάφη αυτά. Όσοι μπορέσουν φυσικά μετά την οικονομική λαίλαπα που είναι επί θύραις.

Αν το πρόσεξε κανείς, το μεγαλύτερο μέρος των διαπραγματεύσεων αναλώνεται στα τεχνικά θέματα των περιουσιών των προσφύγων. Οι τεχνικές επιτροπές είναι οι μόνες που «εργάζονται» στη λύση του Κυπριακού, αφού, ως γνωστόν, υπάρχει τεράστιο θέμα με τις περιουσίες των προσφύγων. Επιπλέον, θα πρέπει να λυθεί άπαξ δια παντός και το θέμα με τις ημινόμιμες-ημιπαράνομες αγορές κατοικιών στο βόρειο τμήμα από πλούσιους Ευρωπαίους (κυρίως Βρετανοί).

Μην ξεχνάει κανείς ότι, «νομικά», το τουρκικό (ψευδο)κράτος της βόρειας Κύπρου δεν υφίσταται στον ΟΗΕ. Δεν αποτελεί πολιτική οντότητα ούτε νόμιμο κράτος με αρχές δικαίου. Υπάγεται σε απόφαση Συμβουλίου Ασφαλείας τύπου Κοσόβου. Πως λοιπόν δικαιολογείται η αγορά οιασδήποτε κατοικίας από έναν Ευρωπαίο σε ένα έδαφος/οικόπεδο ενός πρόσφυγα του 1974 που ήταν δικό του;; Ποιανού (θα) είναι το σπίτι ή οικόπεδο εν έτει 2016;

Εφόσον υπάρχει πλέον νερό άφθονο από την Τουρκία, η ύδρευση και η ανάπτυξη του βόρειου τμήματος (που έμεινε εκ προθέσεως στο Μεσαίωνα, όπως εκ προθέσεως έμεινε εγκαταλελειμμένη και η Αμμόχωστος), το βόρειο τμήμα των «κατεχόμενων» θα εκτοξευθεί στα ύψη από οικονομικής, τουριστικής, γεωστρατηγικής και ενεργειακής πλευράς. Επαναλαμβάνω πως, το βόρειο τμήμα αποτελεί έναν από τους παράδεισους της Μεσογείου, ισάξιο της Ίμπιζα, της Νότιας Γαλλίας, της Κρήτης, της Χαλκιδικής, της Αγίας Νάπας κ.ά. Το κλίμα είναι ιδανικό για διακοπές, (ημι)μόνιμη διαμονή, επενδύσεις κλπ., ενώ η οικοτουριστική-αγροτική του δυναμική είναι τεράστια (ιχθυοκαλλιέργειες, φυτείες για Aloe vera, ελιές και πολλά άλλα οπωρολαχανικά).

Το βόρειο τμήμα της Κύπρου, όπως λένε και όλοι σχεδόν οι Κύπριοι 41 χρόνια τώρα, ήταν το καλύτερο κομμάτι της πίτας, κατά την εισβολή του Αττίλα.

Επίκειται λοιπόν μια «ανταλλαγή» πολιτισμών και ενέργειας (νερού, φυσικών πόρων, ηλεκτρισμού, θρησκειών – βλέπε το Chrislam που επαγγέλλεται ο Πάπας!).

Πρόκειται για μια ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυπριακού, που θα γονατίσει την Ελληνοκυπριακή πλευρά εν μέσω πιεστικών προβλημάτων υγείας, δίψας, άρδευσης, ίσως και πείνας, χρεωκοπίας, πολιτικής αστάθειας και κοινωνικής καταστροφής. Είναι δεδομένο ότι, η Ελληνοκυπριακή πλευρά θα βρεθεί χαμένη στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και θα χάσει πολλά ενώ οι «απέναντι» μόνο να κερδίζουν έχουν.

Δια νόμου, επισήμως και με το βουλοκέρι της ΕΕ και του ΟΗΕ, ο γεωγραφικός χώρος της Κύπρου θα αποτελέσει πλέον τις Ηνωμένες Πολιτείες Κύπρου, με κοινή πολιτική και κοινή διακυβέρνηση του νησιού. Η Τουρκία βάζει πόδι επίσημα στην ΕΕ. Χωρίς πόλεμο, χωρίς άλλες αντεκδικήσεις, χωρίς τίποτα… Μόνο με τη δύναμη του νερού!

Μέσα στα πλαίσια αυτά των ανταλλαγών, θα επιστραφεί και η Αμμόχωστος. Η πόλη θρύλος, η πόλη-φάντασμα, η οποία στοιχειώνει κάθε Κύπριο και αποτελεί και ιαχή των Κυπρίων νεοσύλλεκτων στρατιωτών. Η Αμμόχωστος, ή Famagusta, ή Gazimagusa όπως λέγεται Τουρκιστί πλέον. Μια πόλη που σταμάτησε το ρολόι στο 1974 και έκτοτε ζωντανεύει μόνο στα παραμύθια, στις ενθυμήσεις και εξιστορήσεις των προσφύγων. Μια πόλη που έχει μια ονειρεμένη παραλία και αμμουδιά ακριβώς μπροστά στα πόδια της και μοιάζει με το Σεν Τροπέ, αν (ξανα)χτιστεί. Αλλά θα ζωντανέψει ξανά σε 1-2 χρόνια! Αναμείνατε στο ακουστικό σας… Μην εκπλαγείτε για τίποτα αν ακούσετε την ανοικοδόμηση της Famagusta από ξένες ή τουρκικές κατασκευαστικές εταιρείες που θα μπουν μέσα να την ξαναχτίσουν από το ΜΗΔΕΝ.

Μιλάμε για τις Ηνωμένες Πολιτείες Κύπρου!

Αγαπητοί Ελληνοκύπριοι, όσο κι αν σας αγαπάμε, όσο κι αν αγαπάμε το πανέμορφο νησί σας, το χαλούμι, τη ζιβανία, την Αγία Νάπα, τον Πρωταρά, τα σουβλάκια σας και τις πίτες τις Παφίτικες, μάλλον θα πονέσετε πολύ!

Ο Θεός να βάλει το χέρι του να μην πεινάσετε ούτε να διψάσετε. Δεν μιλάμε για δίψα ενός ποτηριού νερού αλλά για… θανατική δίψα. Λειψυδρία που θα ροκανίσει όλη την αγροτική παραγωγή και θα επιφέρει αρρώστιες, μολύνσεις κλ.π.

Λειψυδρία «τεχνητή» για να έρθει η έτοιμη λύση από απέναντι.

Κι όταν λέμε «τεχνητή» ψάξτε να βρείτε τρόπους πως επέρχεται ένα πρόβλημα: Εκρήξεις σε δεξαμενές νερού, μόλυνση σε υδραγωγεία, εκρήξεις σε εργοστάσια όπως το αντίστοιχο της ΔΕΗ στην Πάφο, θανατηφόροι ιοί στο νερό και εξάπλωση του φόβου στον πληθυσμό…

Δεν είναι τρομολαγνεία, είναι η μαθηματική πορεία της συλλογής και επεξεργασίας όλων πληροφοριών, όλων των σημείων, όλων των εν δυνάμει και εν υπνώσει καταστάσεων. Είναι η πορεία της νέας τάξης πραγμάτων. Είναι η μαθηματική πορεία ενός έθνους που δεν μετανοεί!

Όσο για την ονομασία Ηνωμένες Πολιτείες Κύπρου;

Ήδη σας το έχουν βάλει στη συνείδησή σας ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο Μουσταφά Ακιντζί…

Γιώργος Αθανασίου
Λγός ε.α.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις