Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Κίεβο: Επιμένει για τις κυρώσεις στις Ρωσικές Αεροπορικές Εταιρείες…


Κίεβο: Επιμένει για τις κυρώσεις στις Ρωσικές Αεροπορικές Εταιρείες…


Πηγή: Ρωσία Τώρα


Τζούλια Λιακοπούλου


Το Κίεβο ενημέρωσε και επίσημα όλες τις Ρωσικές Εμπορικές Αεροπορικές Εταιρείες στην «μαύρη λίστα» του...








Το Κίεβο ενημέρωσε και επίσημα όλες τις Ρωσικές Εμπορικές Αεροπορικές Εταιρείες στην «μαύρη λίστα» του, σύμφωνα με την βοηθό του αρχηγού της κρατικής υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας της Ουκρανίας. Συγκεκριμένα το  Κίεβο ενημέρωσε όλες τις Ρωσικές Αεροπορικές Εταιρείες που θα απαγορεύεται να εκτελούν πτήσεις στην Ουκρανία μετά τις 25 Οκτωβρίου, δήλωσε η βοηθός του επικεφαλής της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας της Ουκρανίας.
«Ναι, οι επιστολές έχουν σταλεί (στις Εμπορικές Αεροπορικές Εταιρείες) που έχουν υποστεί τις κυρώσεις», δήλωσε στους δημοσιογράφους η Νατάλια Τερλέσκαγια.
Επιπλέον σημείωσε ότι οι αεροπορικές εταιρείες είχαν ενημερωθεί την περασμένη Παρασκευή. Την Παρασκευή, ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας, Αρσέκι Γιάτσενιουκ είπε ότι είχε απαγορευθεί στις Ρωσικές Αεροπορικές Εταιρείες, ανάμεσα τους την Aeroflot και την Transaero, να εισέρχονται στον εναέριο χώρο της χώρας, με ισχύ από την 25η Οκτωβρίου, ως μέρος των Αντιρωσικών κυρώσεων.
Ο Ρώσος υπουργός Μεταφορών Μαξίμ Σοκολοφ, δήλωσε το Σάββατο ότι οι δύο Ουκρανικές Αεροπορικές Εταιρείες θα επηρεαστούν από τα αντίποινα της Ρωσίας, μόλις η Μόσχα λάβει επίσημη επιβεβαίωση της απόφασης του Κιέβου να  κλείσει τον εναέριο χώρο του για τις Ρωσικές Εμπορικές Αεροπορικές Εταιρείες που πετούν προς Ουκρανία. Νωρίτερα, τον Σεπτέμβριο, οι αρχές της Ουκρανίας συμπεριέλαβαν 25 Ρωσικές Αεροπορικές Εταιρείες και δεκάδες Ρωσικές Τράπεζες, κρατικά κανάλια, εταιρείες, καθώς και τα άτομα στη λίστα με τις κυρώσεις.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.