Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

«Ελλάδα. Η πρώτη Γερμανική Επαρχία στο Νότο»

άρθρο της κας Μαρίας Μιχ. Πολύζου
Πώς καταστρέφεις μια Χώρα σαν την Ελλάδα με Ιστορία, Πολιτισμό, Μνημεία και Γεωστρατηγική θέση;


ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΣ!

ΤΗΝ ΤΕΜΑΧΙΖΕΙΣ και ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΣ!

ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙ !!!

Και όταν έχεις ξεπουλήσει και το τελευταίο κομμάτι αυτού του τόπου τον παραδίδεις στους κατοίκους του ως μια ΦΑΒΕΛΑ!




ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ; ΝΑΙ !!!

ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΧΡΕΗ; ΝΑΙ !!!

ΠΑΡΑΓΚΟΥΠΟΛΗ; ΝΑΙ !!!

ΦΑΒΕΛΑ; ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ !!!!

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΗΔΗ! ΗΔΗ!

Κι εσύ Έλληνα τί κάνεις για αυτό; ΤΙΠΟΤΑ !!!

Απλός παρατηρητής μπροστά στην καταστροφή που επιτελείται.

ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ!

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ!

Θέλετε παράδειγμα; Πότε και σε ποιά διαδήλωση μαζεύτηκαν ΟΛΟΙ οι φορείς μαζί; Σε καμία. Διαφορετικά ραντεβού δίνουν και συναντιούνται …. ! Αν αυτό δεν είναι Διαίρει και Βασίλευε τί είναι;

Μέσα μας, βαθιά μέσα μας τί νιώθουμε ο ένας Έλληνας για τον άλλον; Θα μπορέσουμε ποτέ να ενωθούμε πραγματικά; Θα μπορέσουμε ποτέ να καταλάβουμε ότι το Διαίρει και Βασίλευε είναι ο πραγματικός εχθρός μας;

Και μην μπερδεύεστε με το τί κάνουν τα κόμματα και ότι δήθε μου τάχα Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ συγκυβερνούν για το καλό μας και ότι «Να παράδειγμα ενότητας»! ΛΑΘΟΣ!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ! Θα αφήσουν το έργο τους στη μέση τώρα που ολοκληρώνεται; Όχι βέβαια! Σε αφήνουν να νομίζεις ότι όλα πάνε καλά τη στιγμή που σου σκάβουν το λάκο για να σε πετάξουν μέσα μαζί με το φτυάρι!

Σε λίγες ημέρες έρχεται και ο Χέρ Σόϊμπλε. Θα τον υποδεχτούμε όπως του αξίζει ως ανεπιθύμητο ή θα στηθούμε μπροστά στις τηλεοράσεις για να τον χαζέψουμε να συνομιλεί με τον Κυβερνήτη της Αποικίας; (Γιατί Πρωθυπουργό δεν έχουμε, ελπίζω να το γνωρίζετε τουλάχιστον αυτό)!

Αυτό είναι κυριολεκτικά το τελευταίο καλοκαίρι μας ως «Έθνος Κράτος της Ελλάδος». Το Σεπτέμβριο και μετά τις Γερμανικές εκλογές θα ολοκληρωθεί η Ομοσπονδιοποίηση και θα είμαστε και επίσημα ΑΠΟΙΚΙΑ. Μία ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. Την πρώτη Γερμανική Επαρχία του Νότου.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ.

Μέχρι τότε … καλό καλοκαίρι !!!

.

Μαρία Μιχ. Πολύζου,

τ. Πολιτευτής Ν. Μαγνησίας

ΕΛΛΗΝΙΔΑ

.

Φωτό: Η Φαβέλα Rocinha του Rio de Janeiro από τη Wiki. Οι Φαβέλες είναι οι παραγκουπόλεις της Βραζιλίας και βρίσκονται τις περισσότερες φορές εντός των αστικών περιοχών. Οι πρώτες Φαβέλες εμφανίστηκαν στα τέλη του 19ου αιώνα, χτισμένες από στρατιώτες που δεν είχαν χώρο για να ζήσουν. Κάποιοι από τους πρώτους οικισμούς ονομαζόταν Bairros Africanos (Αφρικανικές γειτονιές). Ήταν τα μέρη όπου ζούσαν  πρώην σκλάβοι χωρίς ιδιοκτησία γης και χωρίς δυνατότητα να εργαστούν.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.