Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Αυτός είναι ο δολοφόνος που αναζητά η αστυνομία (βίντεο)

Βίντεο και φωτογραφίες από κάμερα ασφαλείας έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία. Αγνώστων στοιχείων ο δράστης της δολοφονίας ενός 88χρονου.


Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία βίντεο και φωτογραφίες από κάμερα ασφαλείας άνδρα ο οποίος είναι ο κύριος ύποπτος για την άγρια δολοφονία ενός ηλικιωμένου
έξω από το διαμέρισμά του στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβριο του 2014.
Ο δράστης είναι αγνώστων στοιχείων και για αυτό η ΕΛΑΣ προκειμένου να τον εντοπίσει δίνει στη δημοσιότητα για έξι μήνες, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, το υλικό που έχει βρεθεί.
Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στα τηλέφωνα 2310-388340 και 388451.Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Δολοφονία - 88χρονος - Θεσσαλονίκη
Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της 30ής Σεπτεμβρίου 2014, 88χρονος βρέθηκε νεκρός έξω από την είσοδο του διαμερίσματός του, στην περιοχή της Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης. Το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα στην τραχηλική χώρα από αιχμηρό αντικείμενο, σύμφωνα με τη μακροσκοπική εξέταση Ιατροδικαστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις