Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Ανέβηκε σε πυλώνα υψηλής τάσεως για να εντυπωσιάσει τη φίλη του, αλλά άγγιξε ένα καλώδιο και έγινε… πυροτέχνημα (Video)

Ο πυλώνας είχε ύψος 10 μέτρα και μόλις ο άνδρας άγγιξε το καλώδιο, λαμπάδιασε ολόκληρος. Έπεσε φλεγόμενος και όμως επέζησε.

Λένε πως η ανοησία είναι αήττητη και πράγματι είναι. Μόνο έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πράξη ενός άνδρα ο οποίος σκαρφάλωσε σε έναν πυλώνα ρεύματος υψηλής τάσης, 10 μέτρα από το έδαφος.
Το έκανε μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσει τη φίλη του η οποία κοίταζε από κάτω με το στόμα ανοιχτό. Όταν ο άνδρας βρέθηκε στην κορυφή του πυλώνα, άγγιξε κατά λάθος με το πόδι του ένα από τα καλώδια.
Σε κλάσματα δευτερολέπτου, άρχισαν να ξεπηδούν σπίθες και χιλιάδες βολτ διαπέρασαν το κορμί του. Είναι χαρακτηριστικό ότι από την υψηλή τάση του ρεύματος λαμπάδιασαν αμέσως τα ρούχα του. Ο άνδρας πρόλαβε μόνο να ουρλιάξει, έχασε την ισορροπία του και έπεσε φλεγόμενος στο έδαφος, με έναν ανατριχιαστικό γδούπο.
Και όμως παρά τα εγκαύματα, και παρά την πτώση εκείνος επέζησε. Και νοσηλεύεται με βαριά εγκαύματα αλλά και με σπασμένα κόκαλα στο νοσοκομείο. Το περιστατικό συνέβη στην επαρχία Ζειγιανγκ της Κίνας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις